Επωφεληθείτε από την προσφορά της Alitalia για να ταξιδέψετε από Αθήνα για Μαυρίκιο από €619 με επιστροφή, τελική τιμή. Η τιμή προσφοράς ισχύει για αγορές μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου 2019, για ταξίδια στην Economy Class από 25 Οκτωβρίου 2019 μέχρι 30 Μαρτίου 2020.

Από τις 25 Οκτωβρίου 2019  με τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις μέσω της Ρώμης, θα μπορείτε να πετάξετε για όλη τη χειμερινή περίοδο από την Ιταλία στον Μαυρίκιο, με εξαιρετικές ανταποκρίσεις από και προς Αθήνα. Οι πτήσεις Ρώμη – Μαυρίκιος θα πραγματοποιούνται με τα άνετα και μοντέρνα Airbus A330, με τρεις θέσεις ταξιδίου που καλύπτουν κάθε ανάγκη.

Στην καρδιά του Ινδικού Ωκεανού υπάρχει ένα σμαραγδένιο αρχιπέλαγος που σάς περιμένει: η  Δημοκρατία του Μαυρίκιου. Εκτός από το ομώνυμο κύριο νησί, τον Μαυρίκιο, το αρχιπέλαγος αποτελείται από το Rodrigues, το δεύτερο μεγαλύτερο νησί, από το Saint Brandon και το Agalega. Όλα έχουν κάτι κοινό: παραλίες εκθαμβωτικά λευκές και μια γαλάζια θάλασσα που κόβει την ανάσα. Είναι νησιά τόσο όμορφα που είχαν γοητεύσει  ακόμη και τον Αμερικανό συγγραφέα Mark Twain ο οποίος, μετά από μια παραμονή σε αυτά τα μέρη, δήλωσε: «Ο Θεός δημιούργησε τον Μαυρίκιο και μετά τον Παράδεισο».  

Ο Μαυρίκιος δεν είναι μόνο ένας ιδανικός προορισμός για τους λάτρεις της θάλασσας, αλλά θα ικανοποιήσει και τους λάτρεις της πεζοπορίας που θα κάνουν μια εκδρομή ανάμεσα στην πλούσια βλάστηση μέχρι τα 828 μέτρα του Piton de la Rivière Noire για να θαυμάσουν από ψηλά τον κοραλλιογενή ύφαλο που περιβάλλει το νησί. Την πρωτεύουσα, το Port Louis, αξίζει σίγουρα να την επισκεφθεί κάποιος για το αποικιακό παρελθόν της και για να δοκιμάσει την κρεολική κουζίνα που χαρακτηρίζεται από τα μυρωδικά και τα χρώματα των μπαχαρικών του νησιού (κάρυ, τζίντζερ, κόλιανδρο) και επηρεάζεται από την ινδική και κινέζικη μαγειρική παράδοση. Και σίγουρα δεν θα φύγει από  το νησί χωρίς να δοκιμάσει τα  lychees, ίσως συνοδευόμενα από ένα ποτήρι ρούμι, και χωρίς να  αγοράσει τα γιγαντιαία κλωνάρια βανίλιας.

Κάντε κράτηση για τις διακοπές σας τώρα και ανακαλύψτε αυτόν τον τροπικό παράδεισο στην καρδιά του Ινδικού Ωκεανού.

Πρόγραμμα πτήσεων της σύνδεσης Ρώμη -Μαυρίκιος:

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ (τοπική ώρα)

ΑΦΙΞΗ (τοπική ώρα)

ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΤΗΣΗΣ

Ρώμη – Μαυρίκιος

21:15

10:35*

Τετάρτη – Παρασκευή και Κυριακή

AZ 0772

Μαυρίκιος – Ρώμη

12:25

20:20

Δευτέρα – Πέμπτη και Σάββατο

AZ 0773

*Επόμενη ημέρα.