Ωραίες οι διακοπές, ώρα να μοιραστείτε τα καλοκαιρινά σας νέα στα φοιτητικά πηγαδάκια! Γυρίστε στα θρανία με πτήσεις της Blue Air.

Με την ειδική προσφορά της Blue Air για φοιτητές που ταξιδεύουν από Κύπρο – Ελλάδα ή Θεσσαλονίκη και αντίστροφα, αγοράστε 4 εισιτήρια μετ ‘επιστροφής και το 5ο δώρο!

Όροι και Προϋποθέσεις

Ο φοιτητής πρέπει να αγοράσει 4 εισιτήρια μετ ‘επιστροφής (4 RT = 1 RT free) μεταξύ Λάρνακας και Αθήνας ή Θεσσαλονίκης, σε περίοδο 1 ημερολογιακού έτους (ισχύει για όλες τις διαδρομές που πραγματοποιήθηκαν μεταξύ της περιόδου 01/01/2019 – 31/12/2019) .

-Ισχύει για φοιτητές ηλικίας 18-30 ετών
-Το 5ο εισιτήριο θα χορηγηθεί δωρεάν, πληρώνοντας μόνο τους φόρους αεροδρομίου.
-Το δωρεάν εισιτήριο θα ισχύει για τον ίδιο προορισμό με εκείνο που αναγράφεται στα PNR που στέλνονται ως απόδειξη.
-Για την έκδοση του δωρεάν εισιτηρίου, θα πρέπει να στείλετε στο κέντρο τηλεφωνικών κλήσεων της Blue Air στην Κύπρο, τις λεπτομέρειες των φοιτητών μαζί με όλα τα σχετικά PNR που αποδεικνύουν τα προηγούμενα ταξίδια στην Blue Air.
-Ένα αντίγραφο έγκυρου φοιτητικού δελτίου είναι επίσης υποχρεωτικό για την έκδοση του δωρεάν εισιτηρίου.
-Όλα τα εισιτήρια, συμπεριλαμβανομένου του δωρεάν, πρέπει να εκδίδονται με το ίδιο όνομα (το όνομα του φοιτητή)
– Το δωρεάν εισιτήριο πρέπει να διεκδικηθεί μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου του 2020 και να χρησιμοποιηθεί πλήρως μέχρι τις 31 Μαρτίου 2020.

Γι ‘αυτό, βιαστείτε και κλείστε τα εισιτήριά σας τώρα στο www.blueairweb.com, μέσω του Call Center 22 755 300, μέσω email στο blueair@orthodoxou.com.cy ή μέσω του τοπικού αντιπροσώπου σας.