Μεγάλη συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχει προκαλέσει η ρομαντική χειρονομία ενός άνδρα, ο οποίος επέλεξε να σταθεί όρθιος επί 6 ώρες, κατά τη διάρκεια μιας πτήσης, ώστε η σύζυγός του να μπορεί να κοιμηθεί σε τρεις θέσεις στο αεροπλάνο.

Την φωτογραφία του άνδρα μοιράστηκε στο Twitter η επιχειρηματίας Κόρτνεϊ Λι Τζόνσον, που την συνόδευσε με την λεζάντα: «Αυτός ο τύπος στάθηκε όρθιος επί 6 ώρες, για να μπορέσει η γυναίκα του να κοιμηθεί. Αυτή είναι αγάπη». Η φωτογραφία δείχνει έναν άνδρα να στέκεται στον διάδρομο ενός αεροπλάνου και να γέρνει προς τα καθίσματα, την ώρα που μια γυναίκα κοιμάται σε τρεις θέσεις.

Η ανάρτηση πυροδότησε μια τεράστια συζήτηση, με πολλούς να διαφωνούν με την ερμηνεία της χειρονομίας ως ένδειξη αγάπης. Πολλοί ήταν αυτοί που θεώρησαν την πράξη της γυναίκας εγωιστική. «Αν αυτή είναι αγάπη, τότε θα προτιμούσα να είμαι μόνος μου» σχολίασε κάποιος με έναν άλλον να λέει: «Όχι αγάπη, αλλά εκμετάλλευση. Θα μπορούσε να ακουμπήσει το κεφάλι της στην αγκαλιά του. Πολύ απερίσκεπτη».