Η Travelport, μια κορυφαία πλατφόρμα ταξιδιών, ανακοίνωσε σήμερα ότι διόρισε τον Alistair Rodger ως Global Vice President, (GVP).

Ο Alistair προσχώρησε στην Travelport από τον Όμιλο Hotelbeds, ένας κορυφαίος διανομέας ξενοδοχειακών βοηθημάτων στο ταξιδιωτικό εμπόριο, όπου ήταν Διευθυντής στο τμήμα Λιανικής. Το τμήμα δημιουργήθηκε το 2017 μετά την ενσωμάτωση της GTA και της Tourico Holidays στον όμιλο Hotelbeds και διαχειριζόταν περισσότερους από 50.000 ταξιδιωτικούς πράκτορες.

Πριν από τον όμιλο Hotelbeds, ο Alistair ήταν επικεφαλής του εμπορικού και λειτουργικού τμήματος της διαδικτυακής τοποθεσίας καταλυμάτων The LateRooms Group, όπου ήταν υπεύθυνος για ομαδικές επιχειρήσεις στα LateRooms.com, AsiaRooms.com και MalaPronta.com.

Προηγουμένως, η Alistair κατείχε ηγετικές θέσεις, μεταξύ των οποίων, Διευθύνων Σύμβουλος της Holiday Autos, Αντιπρόεδρος του Marketing Partner για τον EMEA στο lastminute.com, και Αντιπρόεδρος συνεργασιών και προωθήσεων στο Hilton Worldwide.

Στην Travelport, ο Alistair είναι υπεύθυνος για την διοίκηση των δραστηριοτήτων της εταιρείας σε όλο τον κόσμο. Θα εδρεύει στην παγκόσμια έδρα της εταιρείας στο Langley του Ηνωμένου Βασιλείου. Θα αναφέρεται στον Chief Commercial Officer της Travelport για τις πωλήσεις του Οργανισμού, Nick Dagg.

Σχολιάζοντας το ραντεβού, ο Nick Dagg δήλωσε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να διορίσουμε τον Alistair ως GVP, Agency Sales-Europe. Έχει πλούσια εμπειρία από όλη την ταξιδιωτική βιομηχανία, αποδεδειγμένο ιστορικό και σταθερή κατανόηση της περιοχής. με τη σιγουριά ότι, υπό τη διοίκησή του, θα επιταχύνουμε περαιτέρω τη θέση μας στην Ευρώπη. “

Ο Alistair Rodger πρόσθεσε: “Η Travelport είναι μια πρωτοποριακή τεχνολογική εταιρεία που προσφέρει στους πελάτες της τις λύσεις που χρειάζονται για να βελτιώσουν την εξυπηρέτηση των πελατών τους, να μεγιστοποιήσουν τα έσοδά τους και να ξεχωρίσουν στην ολοένα και πιο ανταγωνιστική και συνεχώς εξελισσόμενη παγκόσμια ταξιδιωτική βιομηχανία. Μαζί πιστεύω ότι μπορούμε να μεταφέρουμε την επιχείρηση σε νέο επίπεδο προς όφελος των πελατών μας. “