Αναστάτωση προκλήθηκε στο αεροδρόμιο Βικτόρια, το βράδυ της Τετάρτης. Το λεωφορείο που μετέφερε τους δημοσιογράφους χτύπησε στο αριστερό φτερό το αεροσκάφος που μετέφερε τον Τζάστιν Τριντό

Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους που είναι διαπιστευμένοι για την προεκλογική εκστρατεία του Τριντό, το λεωφορείο τους χτύπησε στο αριστερό φτερό του αεροσκάφους, καθώς περνούσε από κάτω, στο αεροδρόμιο Βικτόρια. Ο Τριντό είχε ήδη αποβιβαστεί όταν έγινε το ατύχημα.

Η Ελεανόρ Κατενάρο, εκπρόσωπος του Φιλελεύθερου κόμματος, δήλωσε: «Δεν υπάρχουν τραυματίες και οι ζημιές που προκλήθηκαν στο αεροπλάνο εξετάζονται».

Ωστόσο το ατύχημα δεν καθυστέρησε τον ηγέτη του Φιλελεύθερου κόμματος, καθώς το κόμμα νοίκιασε ένα άλλο αεροπλάνο στο οποίο όμως δεν αναγράφεται το όνομα του Τριντό, όπως στο προηγούμενο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, στο Twitter, οι περισσότεροι χρήστες έκαναν χιούμορ με το ατύχημα, με έναν από αυτούς να λέει ότι περισσότερο απ’ όλους πρέπει να χάρηκε ο Άντριου Σιρ, ο συντηρητικός αντίπαλος του Τριντό, επειδή «χτυπήθηκε η αριστερά πτέρυγα».