Η Cyprus Airways ανακοινώνει την ανάθεση της BBT Air – Aviation Services ως Γενικού Αντιπροσώπου Πωλήσεων (GSA) της στην Ελλάδα. Η BBT Air θα είναι υπεύθυνη για τις πωλήσεις και την ανάπτυξη της αεροπορικής εταιρείας στην ελληνική αγορά. Η Cyprus Airways συνδέει την Κύπρο με την Ελλάδα με 10 εβδομαδιαίες πτήσεις προς Αθήνα, 4 εβδομαδιαίες πτήσεις προς Θεσσαλονίκη και 2 εβδομαδιαίες πτήσεις προς Ηράκλειο και Ρόδο.

Η Natalia Popova, Εμπορική Διευθύντρια της Cyprus Airways δήλωσε: “ Η Ελλάδα είναι μια πολύ σημαντική αγορά για εμάς. Μέσω της συνεργασία μας με τη BBT Air – Aviation Services και λαμβάνοντας  υπόψη τους ισχυρούς δεσμούς και τις γνώσεις τους για τον ταξιδιωτικό κλάδο της Ελλάδας, η Cyprus Airways στοχεύει στην ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη της ελληνικής αγοράς και τη δημιουργία ενός αξιόπιστου και εύκολα προσβάσιμου σημείου επαφής στην αγορά. Η στρατηγική επιλογή διορισμού της BBT Air, θα ενισχύσει και θα αυξήσει την εμπορική παρουσία της Cyprus Airways στην Ελλάδα”.

Οι επιβάτες μπορούν να κλείσουν τα εισιτήρια τους μέσω της ιστοσελίδας cyprusairways.com, του τηλεφωνικού κέντρου της Cyprus Airways (από Κύπρο χωρίς χρέωση 8000 8111 ή από εξωτερικό στο +357 24000053), της BBT Air – Aviation Services στο +30 210 9793554, +30 210 9793555 ή μέσω του ταξιδιωτικού τους πράκτορα.