Έναν πρωτότυπο και διασκεδαστικό διαγωνισμό έχει ετοιμάσει η αεροπορική εταιρεία KLM για τα 100α γενέθλιά της, σε συνεργασία με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Ειδικότερα, από τις 17/09/2019 έως και τις 23/09/19 τα μεσάνυχτα, οι συμμετέχοντες που θα δηλώσουν την αγαπημένη τους διαδρομή με ποδήλατο στη σελίδα του ΔΑΑ www.facebook.com/ATHairport στο Facebook, θα μπουν στην κλήρωση για να συμμετάσχουν στο Bike-Run που θα πραγματοποιηθεί στο αεροδρόμιο της Αθήνας στις 7/10.

Στις 7 Οκτωβρίου, η KLM θα είναι η πρώτη αεροπορική στον κόσμο που θα γιορτάσει την 100η επέτειό της, λειτουργώντας με το ίδιο, αρχικό όνομα. Η εταιρεία συμπληρώνει έναν αιώνα λειτουργίας, αναζητώντας την καινοτομία, υποστηρίζοντας την αειφόρο ανάπτυξη και εστιάζοντας στη φιλοξενία των ταξιδιωτών.

Για τον εορτασμό των 100 χρόνων, έχουν προγραμματιστεί πολλές εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο, οι οποίες θα κορυφωθούν στις 7 Οκτωβρίου. Ως επιστέγασμα λοιπόν του εορτασμού των 100 χρόνων, το Bike-Run που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα με την υποστήριξη του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της εταιρείας για τη βιωσιμότητα: Ένας αγώνας με ποδήλατο – το εθνικό μέσο μετακίνησης της Ολλανδίας, απόλυτα φιλικό προς το περιβάλλον – στο αεροδρόμιο της Αθήνας!

Στον αγώνα θα συμμετάσχουν οι 50 νικητές που θα αναδειχθούν από την κλήρωση. Από τους 50 συμμετέχοντες, την ημέρα του Bike-Run, θα κληρωθούν 5 τυχεροί, οι οποίοι θα διεκδικήσουν ένα ξύλινο ποδήλατο COCO-MAT, αεροπορικά εισιτήρια για το Άμστερνταμ με την KLM και διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία της COCO-MAT.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα 100 χρόνια της KLM επισκεφθείτε το KLM100-site.