Αναγκαστική προσγείωση στο Ντένβερ πραγματοποίησε αεροπλάνο που εκτελούσε την πτήση με προορισμό στη Μινεσότα, αφού επιβάτης αποφάσισε να καπνίσει κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Σημειώνεται, ακόμη πως ο νεαρός άνδρας φαίνεται να είπε στους συνεπιβάτες του ότι είχε κάνει χρήση κοκαΐνης και στη συνέχεια πήγε στην τουαλέτα του αεροπλάνου για να καπνίσει μαριχουάνα.

Οι αεροσυνοδοί προσπάθησαν να τον βγάλουν από την τουαλέτα χωρίς αποτέλεσμα, ενώ λίγο πριν την προσγείωση επέστρεψε, μιλώντας σε έντονο ύφος.

Μάλιστα, όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε με ασφάλεια, οι αεροσυνοδοί, αλλά και αστυνομικοί, προσπάθησαν να τον απομακρύνουν. Τότε, σύμφωνα με το TMZ, αποφάσισε να ανάψει ένα τσιγάρο μαριχουάνας, με το προσωπικό να επιχειρεί να του το αρπάξει.

Τέλος, ο πιλότος, σε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας ακούγεται να ζητά από τις 13 πρώτες σειρές επιβατών να βγουν από το αεροπλάνο, ώστε να μπορέσουν να απομακρύνουν τον εν λόγω άνδρα, που φέρεται να χτύπησε μάλιστα έναν από τους άλλους επιβάτες, την ώρα που έβγαινε.

Δείτε το βίντεο: