Τοποθετήθηκε κάμερα στη ράχη λευκού αετού και κατέγραψε την πτήση του, η οποία αποκαλύπτει τις δραματικές συνέπειες της κλιματικής αλλαγής στις Άλπεις.

Στον Βίκτορ, όπως είναι το όνομα του αετού, έχει τοποθετηθεί μια κάμερα στη ράχη του, γεγονός που μας επιτρέπει να δούμε μέσα από τα μάτια του. Ο ιδιοκτήτης του αετού, ονόματι Jacques-Olivier Travers και μέλος οργάνωσης για την προστασία των πουλιών και του περιβάλλοντός τους, τόνισε: «Η ανθρωπότητα έχει δύο όνειρα: Να κολυμπήσει με τα δελφίνια και να πετάξει με τους αετούς. Πώς μπορείς να πείσεις τους ανθρώπους να προστατέψουν τα πουλιά και το περιβάλλον τους, αν δεν τους δείξεις τι βλέπουν τα πουλιά;».

Η διαφορά σε σχέση με πέρυσι είναι απίστευτη. Ελπίζω, με αυτά τα βίντεο, οι άνθρωποι να καταλάβουν πόσο οριακά είναι, πλέον, τα πράγματα και πως ήρθε η ώρα να αναλάβουμε δράση».

 

Τοποθετήθηκε κάμερα στη ράχη λευκού αετού και κατέγραψε την πτήση του, η οποία αποκαλύπτει τις δραματικές συνέπειες της κλιματικής αλλαγής στις Άλπεις. Στον Βίκτορ, όπως είναι το όνομα του αετού, έχει τοποθετηθεί μια κάμερα στη ράχη του, γεγονός που μας επιτρέπει να δούμε μέσα από τα μάτια του. Ο ιδιοκτήτης του αετού, ονόματι Jacques-Olivier Travers και μέλος οργάνωσης για την προστασία των πουλιών και του περιβάλλοντός τους, τόνισε:

«Η ανθρωπότητα έχει δύο όνειρα: Να κολυμπήσει με τα δελφίνια και να πετάξει με τους αετούς. Πώς μπορείς να πείσεις τους ανθρώπους να προστατέψουν τα πουλιά και το περιβάλλον τους, αν δεν τους δείξεις τι βλέπουν τα πουλιά;». Η διαφορά σε σχέση με πέρυσι είναι απίστευτη. Ελπίζω, με αυτά τα βίντεο, οι άνθρωποι να καταλάβουν πόσο οριακά είναι, πλέον, τα πράγματα και πως ήρθε η ώρα να αναλάβουμε δράση».

Το βίντεο: