Γνωρίστε την Ελενα Τζάννου, το νέο μέλος της Zela Aviation, που θα εργαστεί στα γραφεία της εταιρείας στην Αθήνα.

H πρώτη της επαφή με τον αεροπορικό χώρο ξεκίνησε το 1993, όταν τυχαία είδε μία αγγελία αναζήτησης ιπταμένων συνοδών για μία αγγλική αεροπορική εταιρεία, στην οποία έδωσε εξετάσεις και πέτυχε. Σπούδαζε στην ΑΣΟΕΕ, αλλά το εν λόγω αντικείμενο δεν την κέρδισε ποτέ. Σε σύντομο χρονικό διάστημα προήχθη σε προϊσταμένη θαλάμου επιβατών. Η Virgin Atlantic Airlines ήταν για την κυρία Τζάννου κάτι παραπάνω από το καλύτερο σχολείο! Επιζητώντας επαγγελματική εξέλιξη και παραπάνω αρμοδιότητες, είχε την τύχη να αναλάβει τη θέση της διευθύντριας ιπταμένων θαλάμου επιβατών της νεοσύστατης εταιρείας Αxon Airlines.
Ετσι, λοιπόν, τον Ιούνιο του 1999, ξεκίνησε ένας αγώνας δρόμου με ατελείωτες ώρες δουλειάς από όλους τους εμπλεκόμενους, προκειμένου η εταιρεία να πετάξει μέσα στο ίδιο καλοκαίρι, όπως και έγινε.
Παρ’ όλα αυτά, την 30η Νοεμβρίου του 2001, ανακοινώθηκε μέσα σε μία νύχτα, η άμεση διακοπή του πτητικού της έργου, επικαλούμενη τη νέα κατάσταση πραγμάτων μετά το τρομοκρατικό χτύπημα της 9ης Σεπτεμβρίου, η οποία ήταν η αιτία για την οικονομική δυσπραγία της εταιρείας. Σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα των 20 μηνών, η κυρία Τζάννου είχε την ευκαιρία να γνωρίσει πολλούς αξιόλογους ανθρώπους του αεροπορικού χώρου. Μέσα σε αυτούς και τον ιδιοκτήτη της εταιρείας Κ&Κ Αviation Services, ο οποίος τον Νοέμβριο του 2004 της πρότεινε να συνεργαστούν με αντικείμενο τις υπηρεσίες παροχής αεροπορικών υπηρεσιών και συγκεκριμένα τη ναύλωση αεροσκάφων (Aircraft Leading and Chartering). Εργάστηκε στο εμπορικό τμήμα ναύλωσης και διαχείρισης αεροσκαφών ελληνικών και ξένων εταιρειών, με εξειδίκευση στο ACMI (WET) Lease με μακροχρόνιες και βραχυπρόθεσμες ναυλώσεις, αποκτώντας μεγάλη εμπειρία στην πρώτη ελληνική εταιρεία με το συγκεκριμένο αντικείμενο.
Μετά από 15 χρόνια, ήρθε η ώρα αυτός ο κύκλος να κλείσει και να ανοίξει ένας καινούριος!
Γεμάτη εμπειρία, αγάπη και όρεξη για όλα αυτά που μπορεί να χαρίσει σε κάποιον η ενασχόληση με τους… αιθέρες, η Ελενα Τζάννου ξεκινά δυναμικά τη συνεργασία της με την εταιρεία Zela Aviation, η οποία σε πείσμα όλων όσων μεταφέρουν τις εταιρείες τους στην Κύπρο, δημιουργεί μία βάση της υπάρχουσας εταιρείας της Κύπρου και του Λονδίνου, στην Αθήνα!