Ένα από τα μεγαλύτερα γραφεία της Γαλλίας, που εξειδικεύεται στον θρησκευτικό τουρισμό κάθε χρόνο οργανώνει για τους πελάτες του της τρίτης ηλικίας ένα ταξίδι – έκπληξη. Οι επιβάτες πηγαίνουν στο αεροδρόμιο, χωρίς να γνωρίζουν τον τελικό προορισμό τους.

Εκεί τον πληροφορούνται από τις οθόνες, επιβιβάζονται στο αεροπλάνο και το ταξίδι αρχίζει.Αυτή τη φορά ο προορισμός – έκπληξη ήταν η Κρήτη.

Από χθες 500 Γάλλοι ηλικίας από 75-95 ετών κάνουν τις διακοπές τους στο νησί και απολαμβάνουν τις καλές καιρικές συνθήκες και τη θάλασσα. Την παραμονή τους εδώ οργάνωσε ο τουριστικός επιχειρηματίας Μιχάλης Βλατάκης, πρόεδρος των τουριστικών πρακτόρων.

«Το γραφείο  Richou  είναι ένα οικογενειακό πρακτορείο που δραστηριοποιείται στην τουριστική αγορά εδώ και 67 χρόνια.

Πηγαίνει από γενιά σε γενιά, οι πελάτες του το εμπιστεύονται και υπάρχει μεγάλη συμμετοχή στα ετήσια ταξίδια – έκπληξη που οργανώνει.Ταξιδεύουν από διαφορετικές πολεις της Γαλλίας και πληροφορούνται στα αεροδρόμια τον τόπο του προορισμού τους αυτή τη φορά ήταν η Κρήτη!Σύμφωνα με τον κ. Βλατάκη, άνθρωποι της τρίτης ηλικίας, μεταξύ των οποίων πάρα πολλά ζευγάρια, έχουν ήδη καταλύσει στο ξενοδοχείο Mirabello Wyndham στον Άγιο Νικόλαο και το πρόγραμμα των διακοπών τους περιλαμβάνει τον γύρο του νησιού.

«Φέτος ήλθαν εδώ, του χρόνου θα πάνε κάπου αλλού. Το σίγουρο είναι ότι αυτά τα ταξίδια με τον… μυστικό προορισμό τα απολαμβάνουν ιδιαίτερα».

Πηγή:patris.gr