Με βολές κατά της Fraport, αλλά και της Aegean για ευνοϊκότερη διαχείριση από το αεροδρόμιο Αθηνών ο εμπορικός διευθυντής της Ryanair κ. Ντέιβιντ Ο’ Μπράιαν παρουσίασε, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στην Αθήνα, το θερινό πρόγραμμα της εταιρείας για το 2020 στην Ελλάδα, που θα περιλαμβάνει 14 νέα δρομολόγια.

Ειδικότερα, ο εμπορικός διευθυντής της αεροπορικής εταιρείας δεν παρέλειψε για ακόμα μία φορά να αναφερθεί στις «υψηλές χρεώσεις» των 14 Περιφερειακών αεροδρομίων που διαχειρίζεται η Fraport Greece, που κατά τον ίδιο δεν ανταποκρίνονται στο επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία είχε επικαλεστεί τις υψηλές χρεώσεις όταν έκλεισε αιφνιδίως τη βάση της στα Χανιά.

Επίσης, άφησε αιχμές για ευνοϊκότερη μεταχείριση της Aegean από το αεροδρόμιο Αθηνών όσον αφορά τα εκπτωτικά προγράμματα των ελληνικών αεροδρομίων, επιχείρημα πάντως που αντικρούεται από τους παραχωρησιούχους.

Μάλιστα, ανέφερε πως επανεξετάζεται μεν την επανεγκατάσταση βάσης στην Ελλάδα, χωρίς αυτό όμως να αφορά την ερχόμενη χρονιά. Tέλος, επισημάνθηκε ότι η Ryanair έχει στείλει επιστολή στην σημερινή ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών σχετικά με την προμήθεια του ραντάρ στον αερολιμένα Χανίων, όμως δεν έχει λάβει απάντηση.

Βρεθήκαμε εχθές στην εκδήλωση της Ryanair. Δείτε όσα ειπώθηκαν:

Στην εκδήλωση της Ryanair

Gepostet von Air News am Dienstag, 15. Oktober 2019