Σε πείσμα των καιρών, η εταιρεία Ζela Aviation πρόσφατα άνοιξε τα νέα της γραφεία στην Αθήνα και μεγάλωσε το δίκτυο των δραστηριοτήτων της, εξαπλώνοντας τη δράση και τη φήμη της σε όλο τον κόσμο.

H Zela Aviation είναι μια δυναμική εταιρία που δραστηριοποιείται στους περισσότερους τομείς των Αεροπορικών Υπηρεσιών. Με 13 χρόνια παρουσίας στον αεροπορικό χώρο, η εν λόγω εταιρεία έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της παγκοσμίως και τη φήμη ενός αξιόπιστου συνεργάτη στις δραστηριότητές της.
Με γραφεία στην Κύπρο, την Αθήνα, το Λονδίνο και το Μάντσεστερ, η Zela Aviation έχει τη δυνατότητα να προσφέρει τις υπηρεσίες της στις αγορές της Ευρώπης, της Ασίας και της Βόρειας Αφρικής. Η εταιρεία πρόσφατα επέκτεινε το δίκτυό της στις αγορές της Βόρειας και Νότιας Αμερικής, με μια σειρά σημαντικών συμφωνιών.
Ποιες υπηρεσίες προσφέρει, όμως, η Zela Aviation;

Aircraft Remarketing
H Zela Aviation ειδικεύεται στο Aircraft Remarketing. Συγκεκριμένα, μέσω της εταιρείας μπορείτε να προωθήσετε το αεροσκάφος σας για πώληση ή dry lease, όπως και για μακροπρόθεσμες ή βραχυπρόθεσμες ACMI ναυλώσεις.
Η προετοιμασία όλων των εγγράφων που χρειάζονται (NDAs, προσύμφωνα και συμβόλαια) γίνεται, επίσης, από τη Zela Aviation, ενώ εκπρόσωποι της εταιρείας μπορούν να βοηθούν τους πελάτες κατά τις διαπραγματεύσεις ή ακόμα και να τους αντιπροσωπεύουν. Αν τώρα ο πελάτης δεν ξέρει σε ποια συμφωνία θα καταλήξει, η Zela Aviation μέσα από μία πλήρη παρουσίαση και σύγκριση όλων των προσφορών σίγουρα θα τον βοηθήσει να επιλέξει την πιο προσοδοφόρα.

ACMI Lease
Η ομάδα που έχει αναλάβει την παραπάνω υπηρεσία μόνο έμπειρη μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς έχει μεγάλη γνώση για τη ναύλωση αεροσκαφών και η διαχείριση τέτοιου είδους μισθώσεων αποτελεί το μεγάλο της ατού! Η συνεργασία με πολλούς μεταφορείς παγκοσμίως, πάντα σε επαφή με τις τρέχουσες τάσεις της βιομηχανίας και τις επιχειρηματικές εξελίξεις, δίνει τη δυνατότητα στη Zela Aviation να προσφέρει στους πελάτες της την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Να σημειωθεί πως η εταιρεία είναι σε θέση να παρέχει αεροσκάφη οπουδήποτε στον κόσμο για να καλύψουν τις βραχυπρόθεσμες, μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες απαιτήσεις των πελατών της.

Dry Lease και πώληση αεροσκαφών
Μέσα από την πολυετή εμπειρία πάνω σε ανάλογα projects, η εταιρεία μπορεί να συμβουλεύσει αεροπορικές εταιρείες που θέλουν να επιλέξουν ένα αεροσκάφος, είτε για Dry Leasing είτε για αγορά.

Πτήσεις charter
Το διεθνές δίκτυο των αεροπορικών επαφών της Zela Aviation επιτρέπει την προμήθεια charter αεροσκαφών σε όλο τον κόσμο. Το σίγουρο είναι πως με τη Zela Aviation έχετε μια μεγάλη ποικιλία επιλογών ναύλωσης αεροσκαφών για βραχυπρόθεσμο ή μακροπρόθεσμο πρόγραμμα πτήσεων. Μπορείτε απλά να ρυθμίσετε το πρόγραμμα και τη διαδρομή και η εταιρεία θα επεξεργαστεί όλες τις λεπτομέρειες, προκειμένου να βεβαιωθείτε ότι το αεροσκάφος σας είναι προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις και τον προϋπολογισμό σας.

Συμβουλευτική
Το συγκεκριμένο τμήμα της Zela Aviation προσφέρει υποστήριξη και συμβουλές για τις ακόλουθες υπηρεσίες:
• Μελέτες για αερομεταφορείς
• Επιχειρηματικά σχέδια
• Απόκτηση αεροσκαφών
• Σχεδιασμός στόλου
• Προγραμματισμός δικτύου

Τέλος, δεν είναι τυχαίο πως η Zela Aviation πρόσφατα κατάφερε να γίνει ο επίσημος ACMI GSA εταίρος της MIAT Mongolian Airlines.