Η Travelport έχει υπογράψει μια νέα πολυετή συμφωνία με την Sky Express S.A., η οποία περιλαμβάνει την εμπορική προώθηση της αεροπορικής εταιρείας μέσω του «Rich Content and Branding» της Travelport.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση επιλέγοντας να συμμετάσχει στις αεροπορικές εταιρείες- 270- που χρησιμοποιούν Rich Content & Branding, η Sky Express θα αποκτήσει επίσης πρόσβαση σε ένα εργαλείο που θα της επιτρέψει να διαφοροποιήσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, ενώ θα έχει πρόσβαση στα ταξιδιωτικά πρακτορεία που συνδέονται με τη Travelport.

Ο Mike Rock επικεφαλής της Travelport στην Ευρώπη είπε:

«Η Travelport είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει την Sky Express στην πλατφόρμα Travel Commerce. Η νέα μας εταιρική σχέση θα προσφέρει στην Sky Express βελτιωμένη πρόσβαση σε μια παγκόσμια αγορά, υποστηρίζοντας την ταχεία επέκταση της αεροπορικής εταιρείας και παρέχοντας επίσης περισσότερες επιλογές στους καταναλωτές της. Η λύση «Rich Content and Branding» θα συμβάλει στην προώθηση της επωνυμίας της αεροπορικής εταιρείας και στην αύξηση των εσόδων».

Ο κ. Γιάννης Λιδάκης, Εμπορικός Διευθυντής της Sky Express, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε επίσημα τη νέα συνεργασία μας με την Travelport, η οποία θα μας βοηθήσει να βελτιώσουμε την εμπειρία των πελατών μας σε όλα τα επίπεδα».

Τέλος, στο πλαίσιο της συμφωνίας, το περιεχόμενο της Sky Express διατέθηκε από τις 17 Οκτωβρίου 2019 σε πρακτορεία και ταξιδιωτικούς πράκτορες, που συνεργάζονται με τηTravelport.