Το νεότευκτο, υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο της κορυφαίας εταιρείας κρουαζιέρας MSC Cruises, βάφτισε το περασμένο Σάββατο στο Αμβούργο η Σοφία Λόρεν, η καθιερωμένη ‘νονά’ της MSC Cruises . Και το όνομα αυτού, MSC Grandiosa, ένα κρουαζιερόπλοιο που ανταποκρίνεται απόλυτα στο όνομα του.

Την φαντασμαγορική τελετή παρακολούθησαν χιλιάδες άτομα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο λιμάνι του Αμβούργου αλλά και μέσα στο πλοίο. Στο τεράστιο θέατρο του πλοίου παρευρέθηκαν διεθνείς καλλιτέχνες, ο κυβερνήτης του Αμβούργου, η διοίκηση της MSC Cruises, δημοσιογράφοι και στελέχη του τουρισμού από όλο τον κόσμο.

Σημειώνεται, πως η Top Kinisis  Επιλεγμένος Συνεργάτης της MSC Cruises σε Ελλάδα και Κύπρο, παρευρέθηκε στα εγκαίνια του κρουαζιερόπλοιου και σε μια ειδική τελετή βραβεύθηκε ως κορυφαίος συνεργάτης στην κατηγορία “Best Group Producer”.
Η ναυαρχίδα του στόλου της MSC Cruises είναι ένα από τα πιο φιλικά προς το περιβάλλον κρουαζιερόπλοια. Αποτελεί σημαντικό ορόσημο για το μέλλον καθώς το πλοίο είναι εξοπλισμένο με σύγχρονη περιβαλλοντική τεχνολογία η οποία περιλαμβάνει τον καινοτόμο καταλύτη SCR (Selective Catalytic Reduction) και μονάδα επεξεργασίας λυμάτων.

Τέλος, το MSC Grandiosa θα ξεκινήσει τακτικές 7νυχτες κρουαζιέρες στη Δυτική Μεσόγειο από τις 23 Νοεμβρίου 2019 με έξι λιμάνια επιβίβασης και έως τις 25 Οκτωβρίου 2020 θα επισκέπτεται τις πόλεις Γένοβα, Τσιβιταβέκια (Ρώμη) και Παλέρμο στην Ιταλία, Βαλέτα στην Μάλτα, Βαρκελώνη στην Ισπανία και Μασσαλία στη Γαλλία.