Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo το 3ο Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας, από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος, με βασικό θέμα τις κυρίαρχες παγκόσμιες τάσεις που διαμορφώνουν και καθορίζουν το μέλλον της φιλοξενίας στη χώρα μας. Η διοργάνωση έγινε στο πλαίσιο της έκθεσης XENIA 2019.

Η ΑΧΑ, με μακρόχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία στις ασφαλίσεις ξενοδοχείων και συμμετοχή στην προστασία τού 25% των μεγαλύτερων μονάδων στη χώρα μας, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από ένα αντίστοιχο Φόρουμ διεθνούς εμβέλειας. Πέραν της σημαντικής χορηγικής υποστήριξης που παρείχε, ήταν παρούσα σε επίπεδο Διευθύνοντος Συμβούλου, στελεχιακού δυναμικού, καθώς και κορυφαίων Μεσιτών και Πρακτόρων, οι οποίοι αποτελούν νευραλγικό σύμμαχο στη σχέση της με τον τουριστικό τομέα.

Τα στελέχη και οι προσκεκλημένοι συνεργάτες της ΑΧΑ είχαν την ευκαιρία να συλλέξουν πολύτιμες πληροφορίες που συνδέονται με την τουριστική αγορά, τόσο παγκοσμίως όσο και εγχώρια, και να κατανοήσουν βαθύτερα τα κύρια ζητήματα που την απασχολούν. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε σε 3 κατευθύνσεις:

Τη σταθερά δυναμική επιλογή του direct booking

Tη διασφάλιση μία ολοκληρωμένης καταναλωτικής εμπειρίας σε επίπεδο food & beverage
Tην αναγκαιότητα για συνεχή εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού
Πέραν του κ. Μοάτσου, Διευθύνοντα Συμβούλου της ΑΧΑ Ελλάδας, στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι κ.κ. Νίκος Σακελλαρίου, Διευθυντής Πωλήσεων & Customer Care, Δημήτρης Μελεξόπουλος, Διευθυντής Μεσιτών & Πρακτόρων, Ανδρέας Νικολάου, Διευθυντής Ανάληψης Κινδύνων Ασφαλίσεων Κατά ζημιών, Βασίλης Βολωνάκης, Επικεφαλής Ανάληψης Μεγάλων Επιχειρήσεων και Διονύσης Ακτύπης, Συντονιστής ομάδας Field Coachers δικτύου Μεσιτών & Πρακτόρων.