Εισιτήρια από 9 ευρώ προς όλους τους νέους της προορισμούς για το 2020 θα προσφέρει η Volotea μέσω της ιστοσελίδας της έως τις 30 Νοεμβρίου γιορτάζοντας με τον τρόπο αυτό τον εκατομμυριοστό επιβάτη της στην Αθήνα.

Τα νέα δρομολόγια, για τα οποία θα ισχύει η προσφορά θα πραγματοποιούνται ως εξής:

Μασσαλία: Από 4 Απριλίου, 18.000 θέσεις, Τετάρτη και Σάββατο.
Λιόν: Από 13 Απριλίου, 18.000 θέσεις, Τετάρτη και Σάββατο.
Σπλιτ: Από 13 Απριλίου, 15.000 θέσεις, Τετάρτη και Κυριακή.
Κάλιαρι: Από 25 Μαΐου, 11.000 θέσεις, Δευτέρα και Παρασκευή.
Συνολικά το 2020 η Volotea θα προσφέρει 580.000 θέσεις στους 14 προορισμούς της από την Αθήνα αυξάνοντας τη χωρητικότητά της κατά 11%. Οι 14 προορισμοί που θα εξυπηρετεί η εταιρία περιλαμβάνουν τέσσερα δρομολόγια εσωτερικού (Σαντορίνη, Μύκονος, Ηράκλειο και Ρόδος), πέντε προς την Ιταλία (Βενετία, Μπάρι, Γένοβα, Βερόνα και Κάλιαρι), δύο στην Κροατία (Ντουμπρόβνικ και Σπλιτ) και τρία στη Γαλλία (Στρασβούργο, Λιόν και Μασσαλία).

Με την τυχερή επιβάτιδα «Νο 1 εκατομμύριο» της Volotea στην Αθήνα, και από αριστερά τη Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, Ιωάννα Παπαδοπούλου και τη Valeria Rebasti, Commecial Country Manager Italy & Southeastern Europe. Μαζί και ο καπετάνιος του αεροσκάφους και η μασκότ μας ο «Φίλος ο Αθηναίος»

Σήμερα η εταιρία, η οποία συγκαταλέγεται στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες ανεξάρτητες αεροπορικές εταιρείες στην Ευρώπη, γιόρτασε στο Αεροδρόμιο της Αθήνας τη διακίνηση του πρώτου εκατομμυρίου επιβατών της, την οποία πέτυχε σε τέσσερα χρόνια. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», η τυχερή εκατομμυριοστή επιβάτις που πέταξε με την εταιρεία στην πτήση Αθήνα – Ηράκλειο, κέρδισε ένα χρόνο δωρεάν πτήσεις με τη Volotea σε οποιοδήποτε προορισμό της εταιρείας από την Αθήνα.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, από την έναρξη πτήσεων της Volotea στην Αθήνα το 2015, η εταιρεία έχει επιτύχει να αυξάνει την επιβατική κίνησή της σε ετήσια βάση. Από την έναρξη της βάσης της, το Μάιο του 2018, η Volotea έχει ενισχύσει την προσφορά της με νέους προορισμούς και τη δημιουργία 55 εντόπιων θέσεων εργασίας. Το αεροδρόμιο της Αθήνας, έχουν ως βάση δύο Boeing 717 της εταιρείας.