Το Makedonia Palace σας προσκαλεί στη μαγική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και σας υποδέχεται με μια σειρά από λαμπερά events. Μοναδικές γαστρονομικές γεύσεις από τον executive chef Σωτήρη Ευαγγέλου και διασκέδαση με αξέχαστες γιορτινές βραδιές!

Η μουσική θα προσθέσει την τελική πινελιά στην εορταστική ατμόσφαιρα! Χαρείτε τις ξέγνοιαστες στιγμές με τους φίλους και την οικογένειά σας, υπό τους ήχους της Εύης Σιαμαντά τη παραμονή Χριστουγέννων και του Δημήτρη Μπάση τη παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Γιατί ο χορός επιβάλλεται!
Η γαστρονομία και η διασκέδαση συναντιούνται για να καλωσορίσουν το 2020.

Υποδεχτείτε τις γιορτές με 4 διαφορετικές προτάσεις :
24/12 Ρεβεγιόν Παραμονής Χριστουγέννων με εορταστικό set μενού πέντε πιάτων. Συντροφιά σας την μοναδική αυτή βραδιά, η Εύη Σιαμαντά και ο Κώστας Φαλκώνης σε ελληνικά και ξένα ακούσματα.
25/12 Ανήμερα Χριστουγέννων πλούσιος εορταστικός μπουφές θα σας περιμένει στο εστιατόριο Salonica.
31/12 Ρεβεγιόν Παραμονής Πρωτοχρονιάς με επίσημο εορταστικό μενού έξι πιάτων. Μαζί σας ο ανεπανάληπτος Δημήτρης Μπάσης και η Δήμητρα Σταθοπούλου, σε ένα μουσικό ταξίδι που θα σας μείνει αξέχαστο.
01/1 Ανήμερα Πρωτοχρονιάς πλούσιος εορταστικός μπουφές θα σας περιμένει στο εστιατόριο Salonica.

Take Away επιλογές περιλαμβάνουν την πατροπαράδοτη ψητή γαλοπούλα με συνοδευτικές γαρνιτούρες και σάλτσες ενώ για το επιδόρπιο σας προτείνουμε Χριστουγεννιάτικους κορμούς. Παραδοσιακό εορταστικό τραπέζι γεμάτο με γεύσεις του Makedonia Palace από τα χέρια του Σωτήρη Ευαγγέλου, στο σπίτι σας!

Δείτε εδώ.