Η Travelport, κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας που απευθύνεται στην παγκόσμια βιομηχανία ταξιδιών και τουρισμού, ανακοίνωσε ότι υπέγραψε ένα μακράς διάρκειας συμβόλαιο με το corporate ταξιδιωτικό πρακτορείο Eurasia Travel Network (ETN).

Ως μέρος της συμφωνίας της με την ΕΤΝ, η Travelport θα συνεχίσει να παρέχει άμεση πρόσβαση σε μια μεγάλη γκάμα υψηλής ποιότητας περιεχομένου σε περισσότερες από 400 αεροπορικές εταιρείες, εκατοντάδες χιλιάδες ξενοδοχειακές μονάδες και πάνω από 37.000 εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων παγκοσμίως.

Η ETN και οι συνεργάτες της θα συνεχίσουν να επωφελούνται από την συνεχή έρευνα της Travelport, στον αυτοματισμό, στην αγορά και στην τεχνολογία των κρατήσεων.

Ο Damiano Sabatino, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Key Account Management για την Ευρώπη της Travelport είπε: «Η διεθνής ναυτιλιακή βιομηχανία είναι μια εξαιρετικά πολύπλοκη υπόθεση που συχνά απαιτεί προσωπικό και ταξιδιώτες που να έχουν τη δυνατότητα να κινούνται γρήγορα και αποτελεσματικά μεταξύ πολλών περιοχών σε όλο τον κόσμο».