Η MSC Cruises, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία κρουαζιέρας στον κόσμο που εδρεύει στην Ελβετία, θα επεκταθεί στην αγορά της Ανατολικής Μεσογείου το καλοκαίρι του 2021 μέσω του κρουαζιερόπλοιου MSC Lirica καθώς θα το εγκαταστήσει στο λιμάνι του Πειραιά.

Το MSC Lirica, με δρομολόγια σε περισσότερους από 200 προορισμούς στον κόσμο, θα προσφέρει πλέον νέες, καινοτόμες κρουαζιέρες διάρκειας 7 νυχτών από το Μάιο έως τον Σεπτέμβριο του 2021, οι οποίες θα αναχωρούν από τον Πειραιά και θα επισκέπτονται τη Μύκονο, τη Χάιφα (Ισραήλ), τη Λεμεσό (Κύπρος), τη Ρόδο και το Κουσάντασι (Τουρκία) ώσπου να επιστρέψουν πάλι στον Πειραιά.

Ο Angelo Capurro, Executive Director της MSC Cruises δήλωσε: «Από τότε που είδαμε τους πρώτους επιβάτες να επιβιβάζονται στα πλοία μας στην Ελλάδα το 2003, η παρουσία μας στην χώρα αυξήθηκε σημαντικά και θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μας για την απίστευτη συμπαράσταση της Ελληνικής αγοράς, η οποία μας βοήθησε να επεκτείνουμε το έργο μας και την επιτυχία μας.

Η σχέση μας με τα ελληνικά ταξιδιωτικά πρακτορεία, αναπτύχθηκε αξιοσημείωτα και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί τους το καλοκαίρι του 2021, όταν το λιμάνι του Πειραιά θα παίξει σημαντικό ρόλο στις κρουαζιέρες της Ανατολικής Μεσογείου με δυνατότητα επιβίβασης για πρώτη φορά από εκεί».

«Καθώς συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε επιχειρησιακά εντάσσοντας περισσότερα κρουαζιερόπλοια στο στόλο μας, είμαι πεπεισμένος ότι μελλοντικά η παρουσία μας στην Ελλάδα θα θα μεγαλώσει».

To MSC Lirica διαθέτει 992 καμπίνες και προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία κρουαζιέρας δίνοντας έμφαση στην κομψότητα, την άνεση και την φιλοξενία. Το πλοίο διαθέτει ευρύχωρες αίθουσες με πανοραμική άποψη των εσωτερικών χώρων από το φουαγιέ και ταυτόχρονα τα παράθυρα των σαλονιών προσφέρουν ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα. Υπάρχει επιλογή ανάμεσα σε σαλόνια και μπαρ, μεταξύ των οποίων το εντυπωσιακό Beverly Hills Bar ή η παραδοσιακή Αγγλική Lord Nelson Pub με ιδανικές επιλογές για ένα ποτό.

Για τις οικογένειες με παιδιά, έχει δημιουργηθεί παιδότοπος σε συνεργασία με την LEGO και την Chicco. Στο πλοίο υπάρχουν δύο πισίνες και ένα πλήρες πρόγραμμα δραστηριοτήτων που απευθύνεται σε παιδιά όλων των ηλικιών.

Ο χώρος του MSC Aurea Spa είναι ο παράδεισος για όσους θέλουν να χαλαρώσουν, ενώ το θέατρο Broadway προσφέρει διασκέδαση κάθε βράδυ. Οι δύο κυρίως τραπεζαρίες, το self service εστιατόριο και το δημοφιλές Kaito Sushi Bar δίνουν στους επιβάτες τη δυνατότητα να επιλέξουν πού θα γευματίσουν.

Η MSC Cruises σχεδιάζει να προσελκύσει στην Αθήνα επιβάτες από την Βόρεια Ευρώπη και όλο τον κόσμο με το πρόγραμμα MSC Fly & Cruise deals προκειμένου να επιβιβαστούν στα πλοία της από το λιμάνι του Πειραιά.