Οι ημέρες των Χριστουγέννων και τα γιορτινά τραπέζια δίνουν την ευκαιρία στους ανθρώπους να έρθουν πιο κοντά και να μοιραστούν μαζί όμορφες στιγμές.

Ας θυμηθούμε λοιπόν πώς είχε εμπνευστεί από αυτή τη συνθήκη λίγα χρόνια πριν, η αεροπορική εταιρεία KLM, δημιουργώντας μια ξεχωριστή καμπάνια στο Διεθνές Αεροδρόμιο Σκίπχολ στο Άμστερνταμ.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, τις ημέρες των Χριστουγέννων το αεροδρόμιο έχει πολύ κόσμο ενώ πολλοί είναι αυτοί που περνούν τις ώρες τους στην αναμονή, διαβάζοντας ένα βιβλίο ή κοιτάζοντας την οθόνη των κινητών και λάπτοπ τους.

Μια έκπληξη όμως περίμενε τους ταξιδιώτες που περίμεναν την πτήση τους στο χώρο αναμονής καθώς 4.5 μέτρα πάνω από το έδαφος, είχε στηθεί ένα μεγάλο τραπέζι με γιορτινό φαγητό. Προϋπόθεση για να ξεκινήσει η «προσγείωση» του τραπεζιού, ήταν να καθίσει κάποιος σε μία από τις θέσεις που είχαν τοποθετηθεί γύρω του. Όσο περισσότεροι κάθονταν, τόσο πλησίαζε το έδαφος ώσπου τελικά όλες οι θέσεις συμπληρώθηκαν και το γιορτινό δείπνο ήταν διαθέσιμο σε όλους.

Όπως αναφέρει και η KLM στη σχετική δημοσίευση για την καμπάνια της «Δείτε τι μπορεί να συμβεί στους ανθρώπους όταν συνδέονται ο ένας με τον άλλον αντί με τις συσκευές τους. Σηκώστε το βλέμμα πάνω από την οθόνη και θα δείτε τη μαγεία στον αέρα».

Στο γιορτινό της τραπέζι η KLM κατάφερε να φέρει το πνεύμα των Χριστουγέννων στο αεροδρόμιο και να ενώσει εξήντα ανθρώπους από είκοσι διαφορετικές εθνικότητες μεταξύ τους.

Δείτε το βίντεο:

Η KLM ιδρύθηκε το 1919 και είναι η παλαιότερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο που εξακολουθεί να λειτουργεί υπό την αρχική της επωνυμία. Η έδρα της είναι στο Αμστελφέιν, με κόμβο στο κοντινό αεροδρόμιο Σκίπχολ του Άμστερνταμ.