Σε πέντε την εβδομάδα θα αυξηθούν οι πτήσεις της Singapore Airlines και θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφη για πτήσεις μεσαίων αποστάσεων, τύπου A350-900.

Από τις 29 Μαρτίου 2020, οι αεροπορικές εταιρείες του Oμίλου Singapore Airlines θα εκτελούν συνολικά πάνω από 140 εβδομαδιαίες πτήσεις προς Ινδία. Ακόμα θα πραγματοποιεί και πέμπτη πτήση εβδομαδιαίως προς την Καλκούτα της Ινδίας ενώ τα δρομολόγια της SIA προς Καλκούτα θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται με αεροσκάφη για πτήσεις μεσαίων αποστάσεων τύπου Airbus A350-900.

«Οι πελάτες έχουν ανταποκριθεί πολύ θετικά στα αεροσκάφη A350-900 της SIA για πτήσεις μεσαίων αποστάσεων από τη στιγμή της εισαγωγής τους στο δρομολόγιο Σιγκαπούρη-Καλκούτα τον Ιούνιο του 2019. Είμαστε ευτυχείς που ενισχύουμε τις υπηρεσίες μας στην Καλκούτα με αυτό τον τύπο αεροσκάφους νέας γενιάς, προσθέτοντας ένα εβδομαδιαίο δρομολόγιο από τον Μάρτιο του 2020», δήλωσε ο κ. Tan Kai Ping, Senior Vice President Marketing Planning.

Εκτός από την Καλκούτα, η SIA εξυπηρετεί άλλους πέντε προορισμούς στην Ινδία – Αχμενταμπάντ, Μπανγκαλόρ, Τσενάι, Βομβάη και Νέο Δελχί. Η Scoot, η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους και θυγατρική της SIA, εξυπηρετεί επτά προορισμούς στην Ινδία: Αμριτσάρ, Τσενάι, Κοιμπατορε, Χιντεραμπάντ, Τριβαντρουμ, Τιρουτσιραπάλι και Βιζαχαπατναμ, ενώ η SilkAir, η περιφερειακή εταιρία της SIA, θα συνεχίσει να εξυπηρετεί τέσσερις προορισμούς στην Ινδία: Μπανγκαλόρ, Τσενάι, Χιντεραμπάντ και Κότσι.

Από τις 29 Μαρτίου 2020, οι αεροπορικές εταιρείες του ομίλου SIA θα εκτελούν περισσότερες από 140 εβδομαδιαίες πτήσεις προς την Ινδία.