Ειδικές τιμές εισιτηρίων προς το Ντουμπάι, καθώς και ένα δωρεάν εισιτήριο για το La Perle – τη φαντασμαγορική παράσταση που «απογειώνει» τη διασκέδαση προσφέρει στους επιβάτες της από Ελλάδα η Emirates.

Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από €449 για την Οικονομική και €2.149 για την Διακεκριμένη Θέση, με ισχύ από σήμερα μέχρι και τις 23 Φεβρουαρίου 2020 και για ταξίδια από τις 14 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 31 Μαρτίου 2020. Οι θέσεις για την παράσταση στο La Perle, θα κατανέμονται ανάλογα με την κατηγορία ταξιδιού. Τα χάλκινα εισιτήρια προσφέρονται στους επιβάτες της Οικονομικής Θέσης, ενώ τα ασημένια στους επιβάτες της Διακεκριμένης Θέσης.

Οι επιβάτες της Emirates μπορούν να κάνουν κράτηση των εισιτηρίων τους ηλεκτρονικά, χρησιμοποιώντας τον μοναδικό κωδικό που θα λάβουν κατά την αγορά του ταξιδιού τους.
Επισκεφτείτε το Ντουμπάι και ανακαλύψτε τα ποικίλα αξιοθέατα της πόλης, από καταστήματα παγκόσμιας κλάσης, θεματικά πάρκα, πανέμορφες παραλίες, μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες και ψυχαγωγικά show όπως το La Perle. Το La Perle είναι η βραβευμένη παράσταση σε παραγωγή Franco Dragone από τη La Louviere και αποτελεί ένα παραμύθι, ένα ζωντανό αριστούργημα ψυχαγωγίας με περισσότερους από 65 ταλαντούχους καλλιτέχνες. Σε αυτή την παράσταση, οι χαρακτήρες αφηγούνται παραδοσιακές ιστορίες, εμπνευσμένες από το πνεύμα του Ντουμπάι.

Ταξιδέψτε καλύτερα με την Emirates απολαμβάνοντας τη βραβευμένη εμπειρία ταξιδιού σε όλες τις Θέσεις, με περισσότερα από 4,500 κανάλια ψυχαγωγίας στο βραβευμένο σύστημα ice, με τηλεοπτικές εκπομπές, μουσική και ηλεκτρονικά παιχνίδια. Απολαύστε επίσης δωρεάν ποτά και τοπικά εμπνευσμένα μενού καθώς και τη φημισμένη φιλοξενία του πολυπολιτισμικού πληρώματος της εταιρείας.

Ανακαλύψτε το δίκτυο της Emirates σε περισσότερους από 150 προορισμούς σε 84 χώρες, στις 6 ηπείρους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά, για να κλείσετε την πτήση σας και για την πλήρη λίστα όρων και προϋποθέσεων επισκεφτείτε το www.emirates.gr