Ενεργοποιήθηκαν χθες οι λογαριασμοί στα social media του σήματος Thomas Cook, όπως γνωστοποίησε η Fosun Tourism Group, που αγόρασε το εμπορικό σήμα έναντι 11 εκατ. λιρών από τους εκκαθαριστές του πτωχευθέντος tour operator.

Μέσω του  twitter του Thomas Cook, η Fosun στο μήνυμά της αναφέρει: «Μετά την αγορά των βασικών σημάτων Thomas Cook την 1η Νοεμβρίου 2019, το @ThomasCookUK λειτουργεί τώρα από την Fosun Tourism Group.»

Η κινεζική επενδυτική εταιρεία προετοιμάζεται να επαναφέρει το σήμα Thomas Cook ως online ταξιδιωτικό πράκτορα, πιθανότατα τον Ιούνιο. Προς τούτο, έχει προσλάβει δώδεκα πρώην στελέχη του Thomas Cook, συμπεριλαμβανομένου του πρώην επικεφαλής πωλήσεων Φιλ Γκάρντνερ.

Υπενθυμίζεται ότι η Fosun αγόρασε το εμπορικό σήμα Thomas Cook μαζί με τα σήματα ξενοδοχείων Casa Cook και Cook’s Club από τους εκκαθαριστές.

Η ανακοίνωση, πάντως, στο twitter, προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις, με χαρακτηριστική περίπτωση το σχόλιο χρήστη ότι το όνομα Thomas Cook δεν πρόκειται ποτέ να αποκτήσει ξανά την εμπιστοσύνη των ταξιδιωτών μετά την κατάρρευση.