Η Emirates, η μεγαλύτερη αεροπορική παγκοσμίως διοργάνωσε έναν ιδιαίτερο διαγωνισμό για οικογένειες όπου οι νικητές απήλαυσαν μία ημέρα στο μοναδικό Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη, όπου περιηγήθηκαν στις εγκαταστάσεις, είδαν τους παίκτες να προπονούνται και συνομίλησαν μαζί τους.

Αυτή η ξεχωριστή εμπειρία διοργανώθηκε στα πλαίσια της ισχύουσας χορηγίας της Emirates στην ομάδα από το 2008.

Το ποδόσφαιρο έχει τη δύναμη να ενώνει τους φιλάθλους όσο κανένα άλλο άθλημα. Με τον ίδιο τρόπο, η Emirates, ως παγκόσμια εταιρεία, διατηρεί τον ίδιο ενωτικό σκοπό και έχει εξασφαλίσει τη θέση της ως από τις πιο σημαντικές μάρκες στην παγκόσμια σκηνή του ποδοσφαίρου, μέσω συνεργασιών και χορηγιών υψηλού προφίλ.

Η Emirates είναι επίσης γνωστή για τις ιδιαίτερες υπηρεσίες που προσφέρει στους μικρούς επιβάτες. Μία σειρά από λόγοι επιτρέπουν στους γονείς να μπουν σε «λειτουργία πτήσης» όταν ταξιδεύουν με την Emirates, όπως τα παιδικά γεύματα και οι τσάντες με δραστηριότητες που προσφέρονται εν πτήσει. Ακόμη, με τα επιτραπέζια και τα ηλεκτρονικά παιχνίδια που προσφέρονται εν πτήσει, καθώς και τα περισσότερα από 150 παιδικά κανάλια στο βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας της αεροπορικής ice, το ταξίδι με την Emirates διασφαλίζει μία απαράμιλλη εμπειρία για τους γονείς αλλά και τα παιδιά.

Μέσω ραδιοφωνικού διαγωνισμού, 8 οικογένειες κέρδισαν το χρυσό εισιτήριο για να περάσουν μία ημέρα στο Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη. Οι τυχεροί νικητές παρακολούθησαν προπόνηση, ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της ομάδας και γνώρισαν τους «θρυλικούς» παίκτες.

Η χορηγία στον Ολυμπιακό ΣΦΠ είναι ένα ακόμη παράδειγμα ουσιαστικής επένδυσης της Emirates στην ελληνική αγορά. Η Emirates έχει μεταφέρει περισσότερους από 3.1 εκατομμύρια επιβάτες από και προς την Ελλάδα τα τελευταία 24 χρόνια, ενισχύοντας το εμπόριο και τον τουρισμό μεταξύ της Ελλάδας και των ΗΑΕ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Emirates, για να κλείσετε την πτήση σας και για την πλήρη λίστα όρων και προϋποθέσεων, μπορείτε να επισκεφτείτε το emirates.gr, να επικοινωνήσετε με τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα ή με το τοπικό γραφείο της Emirates.