Η Ryanair ανακοίνωσε εχτές 17 Φεβρουαρίου μια νέα πτήση που θα συνδέει την Κέρκυρα με το Wroclaw, με εβδομαδιαία συχνότητα, από τον Ιούνιο του 2020.

Οι καταναλωτές μπορούν πλέον να κλείσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές σε 31 δρομολόγια μέχρι το Σεπτέμβριο του 2020, ταξιδεύοντας με τους χαμηλότερους ναύλους και με την πιο πράσινη / καθαρότερη αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη, με τις χαμηλότερες εκπομπές CO2 ανά επιβάτη / χιλιόμετρο.

Για να γιορτάσει τη νέα πτήση της Κέρκυρας προς Wroclaw, η Ryanair ξεκίνησε την πώληση θέσεων στο ευρωπαϊκό δίκτυο της με ναύλους από μόλις € 21,99 για ταξίδια από τώρα έως το τέλος Μαρτίου 2020, η οποία πρέπει να γίνει κράτηση μέχρι την Τετάρτη (19 Φεβρουαρίου) στην ιστοσελίδα της Ryanair.

Η Olga Pawlonka της Ryanair δήλωσε: «Η Ryanair είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια νέα σύνδεση της Κέρκυρας με το Wroclaw, που θα ξεκινήσει τον Ιούνιο και η οποία θα λειτουργεί εβδομαδιαίως, στο πλαίσιο του προγράμματος του καλοκαιριού του 2020. Οι πελάτες στην Κέρκυρα μπορούν τώρα να κλείσουν πτήσεις προς το Wroclaw και αντίστροφα».