Με ακόμη περισσότερες εικόνες από την Ελλάδα, το πρόγραμμα του ΔΑΑ  συνεχίζεται και τη σκυτάλη στο αεροδρόμιο παίρνει η Πάτρα, για μια ημέρα αφιερωμένη στις παραδόσεις της!

H Πάτρα είναι ο δωδέκατος προορισμός του προγράμματος «Fly me to the Moon-Sounds Greek to Me».

Ταξιδιώτες και επισκέπτες που θα βρεθούν στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου, θα γνωρίσουν το διάσημο Πατρινό Καρναβάλι και θα γευτούν εκλεκτές τοπικές συνταγές.

Η μεγαλύτερη και παλαιότερη αποκριάτικη γιορτή στην Ελλάδα, με το φετινό της μήνυμα «υπέρ, περί, ανά… κύκλο κάνω στη χαρά», προσκαλεί τους επιβάτες και επισκέπτες του αεροδρομίου της Αθήνας σε μια ανεπανάληπτη καρναβαλική εμπειρία!

Η βασίλισσα του φετινού καρναβαλιού και ομάδα καρναβαλιστών θα δώσουν τον απαραίτητο τόνο για την κορύφωση του κεφιού. Ευρηματικοί και μεταμφιεσμένοι με ευφάνταστες στολές, οι πρωταγωνιστές της ημέρας έρχονται για να διασκεδάσουν και να παρασύρουν το κοινό με τη χαρούμενη διάθεση και με τα γλυκά κεράσματά τους.

Sounds Greek to me στο αεροδρόμιο της Αθήνας!

Δωδέκατος προορισμός: Γνωριμία με την Πάτρα
Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020
Επίπεδο Αναχωρήσεων – Είσοδος 3 – Περιοχή Ελεύθερης Πρόσβασης
Ώρα: 12:00 – 16:00

Ξεδιπλώνοντας το φυσικό κάλλος, την πολιτισμική ταυτότητα, τη γαστρονομία, τα ήθη και τα έθιμα, τον ιδιαίτερο χαρακτήρα, αλλά και τη σύγχρονη εικόνα κάθε περιοχής, το “Fly me to the Moon 6 – Sounds Greek to me” στο αεροδρόμιο θα συνεχίσει να προσφέρει γεύση από την Ελλάδα, προσφέροντας στους ταξιδιώτες ανάλογες «ξεναγήσεις», μαζί με τους τοπικούς εκπροσώπους, τις παραδόσεις και τους ανθρώπους των τιμώμενων περιοχών της χώρας μας.

Το πρόγραμμα:

⦁ Ιούλιος 2018 – Στερεά Ελλάδα
⦁ Σεπτέμβριος 2018 – Χανιά
⦁ Νοέμβριος 2018 – Ήπειρος
⦁ Δεκέμβριος 2018 – Βόρεια Ελλάδα – Κοζάνη
⦁ Μάρτιος 2019 – Σκύρος
⦁ Μάρτιος 2019 – Ν. Αιγαίο
⦁ Απρίλιος 2019 – Ν. Κυνουρία
⦁ Ιούλιος 2019 – Καστελλόριζο
⦁ Σεπτέμβριος 2019 – Πρέσπες
⦁ Νοέμβριος 2019 – Άρτα
⦁ Δεκέμβριος 2019 – Αλεξανδρούπολη
⦁ Φεβρουάριος 2020 – Πάτρα

To «Fly me to the Moon» είναι μια συνεργασία του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και της πολιτιστικής πλατφόρμας ελculture, που πραγματοποιείται για έκτη συνεχή χρονιά. Περισσότερες πληροφορίες στα www.aia.gr και  www.elculture.gr.