Στιγμές τρόμου έζησαν οι επιβάτες πτήσης της Ryanair από το Μαρόκο με προορισμό τις Βρυξέλλες όταν το αεροσκάφος έπεσε σε σφοδρές αναταράξεις την ώρα που μαινόταν η καταιγίδα «Ντένις».

Στο βίντεο φαίνονται σχεδόν όλοι οι επιβάτες να κρατάνε τα καθίσματα μπροστά τους, με άλλους να κλαίνε και άλλους να προσεύχονται.Αρκετοί είναι, δε, και αυτοί που δεν αντέχουν τις βίαιες αναταράξεις του αεροσκάφους με αποτέλεσμα να τους πιάνει αναγούλα.

Το αεροσκάφος είχε απογειωθεί από τον Ούτζντα του Μαρόκου με προορισμό τη βελγική πρωτεύουσα, την ώρα που λυσσομανούσε η καταιγίδα «Ντένις» στη βορειοδυτική Ευρώπη με ανέμους που έπνεαν με ταχύτητα έως και 100 χλμ/ ώρα!

Προς το τέλος του βίντεο – που ανήρτησε στο Youtube o χρήστης “Style de Vie Marocain” με τη λεζάντα: «Ryanair, Ούζντα Βρυξέλλες, απεφεύχθη η συντριβή» – ακούγονται ορισμένοι επιβάτες να χειροκροτούν, πανηγυρίζοντας πιθανώς για το τέλος της Oδύσσειάς τους.

Το αεροσκάφος προσγειώθηκε τελικά μετά από πτήση διάρκειας τριών ωρών και 40 λεπτών στο αεροδρόμιο του Σαρλερουά, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κάποιος από τους επιβαίνοντες.

Δείτε το βίντεο: