Συναγερμός σήμανε σε πτήση επιβατικού αεροσκάφος, έπειτα από την εμφάνιση πιθανού κρούσματος κοροναϊού. Σύμφωνα με πληροφορίες, το αεροσκάφος άλλαξε κατεύθυνση και προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Άγκυρας.

Όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα «Hurriyet», πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Τεχεράνη – Κωνσταντινούπολη.

Στο αεροσκάφος επέβαιναν 132 άτομα, οι οποίοι θα τεθούν υπό περιορισμό μέχρι να υποβληθούν στις απαραίτητες εξετάσεις. Όπως αναφέρθηκε από τις αρμόδιες αρχές, πολλοί επιβάτες παρουσίασαν υψηλό πυρετό.

Παράλληλα, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, πολλοί επιβάτες έρχονταν από την πόλη Κουμ του Ιράν.

Συναγερμός σήμανε σε πτήση επιβατικού αεροσκάφος, έπειτα από την εμφάνιση πιθανού κρούσματος κοροναϊού. Σύμφωνα με πληροφορίες, το αεροσκάφος άλλαξε κατεύθυνση και προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Άγκυρας. Οπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα «Hurriyet», πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Τεχεράνη – Κωνσταντινούπολη.

Στο αεροσκάφος επέβαιναν 132 άτομα, οι οποίοι θα τεθούν υπό περιορισμό μέχρι να υποβληθούν στις απαραίτητες εξετάσεις. Οπως αναφέρθηκε από τις αρμόδιες αρχές, πολλοί επιβάτες παρουσίασαν υψηλό πυρετό.

Παράλληλα, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, πολλοί επιβάτες έρχονταν από την πόλη Κουμ του Ιράν.

O πιλότος ζήτησε και πήρε άδεια έκτακτης προσγείωσης στο αεροδρόμιο της Άγκυρας. Αξίζει να σημειωθεί ότι τις τελευταίες εβδομάδες, μια σειρά κρατών, όπως η Τουρκία, προχώρησε στη λήψη προσωρινών περιορισμών στις πτήσεις από και προς το Ιράν. Κι αυτό, διότι ο αριθμός των κρουσμάτων στο Ιράν ανέρχεται πλέον σε 95 άτομα, με τους νεκρούς να αγγίζουν τους 15.