Ο τουριστικός οργανισμός Zeus Travel σε ανακοίνωσή του, ενημερώνει ότι σταματά τα οργανωμένα ταξιδιωτικά πακέτα προς την Τουρκία, λόγω της πολιτικής που ακολουθεί η γειτονική χώρα τα τελευταία 24ωρα σε σχέση με το προσφυγικό/μεταναστευτικό.

Την ανακοίνωση υπογράφει ο γενικός διευθυντής του πρακτορείου Θανάσης Νανάκος, ο οποίος όχι μόνο εξηγεί τους λόγους της απόφασης αυτής, αλλά και πως από δω και στο εξής οι εργαζόμενοι έχουν εντολή να παρακινούν τους ταξιδιώτες, να αποφεύγουν για διακοπές την γειτονική χώρα.

Το πρακτορείο ταξιδίων οδηγήθηκε στην απόφαση αυτή εξαιτίας των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί στα σύνορα της χώρας, μετά την αμετανόητη στάση και πολιτική της Τουρκίας.

«Ως τουριστικός οργανισμός οφείλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο και τους ταξιδιώτες μας ότι σταματάμε κάθε πιθανή μετακίνηση – οργανωμένο πρόγραμμα προς την Τουρκία .. Το προσωπικό μας θα παρακινεί τον κόσμο να μην επισκέπτεται την συγκεκριμένη χώρα .. Η συγκεκριμένη πολιτική του κράτους της Τουρκιάς είναι μονίμως να δημιουργεί προβλήματα τόσο στην χώρα μας όσο και στον εισερχόμενο τουρισμό με διάφορους τρόπους ..!! Εμείς δεν θα επιδοτούμε την πολιτική αυτή ..!!
Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε ως υπερήφανοι Έλληνες και προς τιμήν όλων όσων αυτές τις μέρες βρίσκονται στον Έβρο και στα ελληνικά νησιά … Καλή Σαρακοστή…»

Thanasis Nanakos
Γενικός Διευθυντής Zeus Travel

Η ανάρτηση στο Facebook:

Ως τουριστικός οργανισμός οφείλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο και τους ταξιδιώτες μας ότι σταματάμε κάθε πιθανή…

Gepostet von Zeus Travel Greece am Montag, 2. März 2020