Η Swiss International Airlines (SWISS) θα μεταφέρει τις υπηρεσίες της στο Βερολίνο στο νέο αεροδρόμιο του Βρανδεμβούργου και θα λειτουργεί όλες τις υπηρεσίες της από και προς το νέο αεροδρόμιο Brandenburg (BER) από τις 8 Νοεμβρίου 2020.

Το σύστημα κράτησης της έχει ήδη αναμορφωθεί και έτσι από τις 31 Οκτωβρίου 2020, οι πτητικές λειτουργίες στο Βερολίνο θα μεταφερθούν από το σημερινό αεροδρόμιο Tegel στο νέο αεροδρόμιο του Brandenburg (BER) της πόλης.

Η πρώτη άφιξη της SWISS στο νέο αεροδρόμιο θα γίνει στις 8 Νοεμβρίου με την πτήση LX974 στις 08:45 και η πρώτη αναχώρηση από το Brandenburg του Βερολίνου θα είναι η πτήση LX975 προς Ζυρίχη στις 09:30.

Το σύστημα κράτησης της SWISS έχει ήδη αναμορφωθεί ώστε να αντικατοπτρίζει το νέο πλάνο. Οι πελάτες που κάνουν κράτηση για μια πτήση στο Βερολίνο για ταξίδια στις 8 Νοεμβρίου ή μετά την ημερομηνία αυτή θα εμφανίζουν ως προορισμό όχι Tegel (TXL), αλλά το νέο αεροδρόμιο Berlin Brandenburg (BER).

Οι πελάτες που έχουν ήδη κάνει κράτηση θα ειδοποιηθούν και θα ξαναγίνει νέα κράτηση. Σύμφωνα με τα ισχύοντα σχέδια, οι χρόνοι άφιξης και αναχώρησης των συγκεκριμένων πτήσεων της SWISS θα παραμείνουν αμετάβλητοι, όπως και ο αριθμός των συχνοτήτων της διαδρομής.

Όσοι ταξιδιώτες έχουν πρόσβαση στο νέο lounge της SWISS,οι ταξιδιώτες της κατηγορίας Business Class για τις αεροπορικές εταιρείες του ομίλου Lufthansa, οι τακτικοί ταξιδιώτες και οι συνεργάτες της Star Alliance Gold και τα μέλη του HON Circle μπορούν να προσβλέπουν σε ένα ιδιαίτερο highlight στο νέο αεροδρόμιο Brandenburg του Βερολίνου: το Lufthansa Lounge.

Η εγκατάσταση 1.600 τετραγωνικών μέτρων, η οποία βρίσκεται στο Main Pier North του τερματικού σταθμού 1, προσφέρει ξεχωριστά τμήματα επιχειρήσεων, όπου οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν, να αναζωογονηθούν ή να εργαστούν σε ήρεμο περιβάλλον. Το νέο σαλόνι διαθέτει επίσης ένα πανοραμικό παράθυρο δίνοντας αποκλειστική θέα στον ορίζοντα του Βερολίνου.