Η Ναόμι Κάμπελ προκειμένου να μην διακινδυνεύσει τη μετάδοση του κοροναϊού επιλέγει να ταξιδέψει με εμφάνιση που περιλαμβάνει ολόσωμη στολή προστασίας, μάσκα και γάντια.
 
Το διάσημο μοντέλο δημοσίευσε τις φωτογραφίες στο Instagram, ενώ προηγουμένως είχε εντοπιστεί από παπαράτσι να κυκλοφορεί με την εμφάνιση αυτή σε αεροδρόμιο του Λος Άντζελες για να επιβιβαστεί σε πτήση για τη Νέα Υόρκη.
 
 
Η Ναόμι Κάμπελ δεν έχει κρύψει το πόσο την απασχολεί η υγιεινή και η προστασία της κατά τα ταξίδια καθώς πέρυσι με βίντεο στο YouTube, έδειξε πώς χρησιμοποιεί αντιβακτηριακά μαντηλάκια για να καθαρίσει το κάθισμα, το τραπέζι, την τηλεοπτική οθόνη, το προσκέφαλο, τα χερούλια και οτιδήποτε άλλο μπορεί να ακουμπήσει κάθε φορά που πετάει.
 
«Δεν με νοιάζει τι σκέφτονται οι άνθρωποι για μένα. Είναι η υγεία μου και με κάνει να αισθάνομαι καλύτερα», είχε πει τότε. Σήμερα, μετά την εμφάνιση αυτή λέει πως θα δημοσιεύσει και ένα νέο βίντεο στο κανάλι της για το πώς ταξιδεύει ενώ ο κοροναϊός εξαπλώνεται. Η εμφάνισή της αυτή πάντως προκάλεσε πληθώρα σκωπτικών σχολίων στα social media.