Με στόχο πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση και την ασφάλειά , η Sky Express προσφέρει σημαντικές διευκολύνσεις στους επιβάτες της ενόψει των εξελίξεων στον χώρο της δημόσιας υγείας.

Σε ανακοίνωση της αναφέρει αναλυτικά τις διευκολύνσεις για τους επιβάτες της:

  • Διαθέτετε εισιτήρια που εκδόθηκαν έως και τις 4 Μαρτίου;

Σας προσφέρουμε δυνατότητα αλλαγής χωρίς χρέωση επανέκδοσης (rebooking fee).

  • Διαθέτετε εισιτήρια που εκδόθηκαν από τις 5 Μαρτίου και μετά;

Έως τις 15 Απριλίου, η Sky Express σας παρέχει τη δυνατότητα αλλαγής με χρέωση μόλις 3€ μέσω της υπηρεσίας Feel Free. Η υπηρεσία προσφέρεται για εισιτήρια που κλείνονται είτε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας, www.skyexpress.gr είτε μέσω του τηλεφωνικού κέντρου μας (801 11 28 288, 215215 6510) και μπορεί να προστεθεί μόνο κατά τη διάρκεια της κράτησης.

  • Θέλετε να σχεδιάσετε όσο το δυνατόν πιο ευέλικτα το ταξίδι σας;

Σας προσφέρουμε τη δυνατότητα απεριόριστων αλλαγών εισιτηρίου δωρεάν (χωρίς χρέωση επανέκδοσης) μέσω του ναύλου μας SkySmart. Ο ναύλος περιλαμβάνει επίσης αποκλειστικές υπηρεσίες αεροδρομίου όπως πρόσβαση στα lounges, χρήση του fast lane, αλλά και το μέγιστο επιτρεπόμενο όριο μεταφοράς αποσκευών.

Τέλος η Sky Express τονίζει πως συνεχίζει να βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και τις αρμόδιες Αρχές σε σχέση με θέματα που αφορούν στον κορωνοϊό (Covid-19), εφαρμόζοντας όλα τα ενδεδεδειγμένα προληπτικά μέτρα (συνεχείς απολυμάνσεις αεροσκαφών, κ.ά.).