Σε ακύρωση του Mediterranean Yacht Show 2020 προχωράει ο Ελληνικός Σύνδεσμος Θαλάσσιου Τουρισμού σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων.

Υπό το πρίσμα των ραγδαίων εξελίξεων σχετικά με τον τον κορωνοϊό Covid-19, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Συνδέσμου Θαλάσσιου Τουρισμού σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων αποφάσισε να προχωρήσει στην ακύρωση του Mediterranean Yacht Show 2020, το οποίο διοργανώνεται εδώ και 6 χρόνια στο λιμάνι του Ναυπλίου.

Η παραπάνω απόφαση ελήφθη με υπευθυνότητα και σεβασμό στη διοργάνωση, έπειτα από προσεκτική αξιολόγηση της κατάστασης διεθνώς.

«Πέραν από το αίσθημα ευθύνης που διακρίνει τον Σύνδεσμο και τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Ναυπλιέων, οι σχετικές ταξιδιωτικές οδηγίες και απαγορεύσεις πτήσεων οι οποίες βρίσκονται σε ισχύ το τρέχον διάστημα από πολλές χώρες (και ενδεχομένως επεκταθούν στο εγγύς μέλλον) καθιστούν αδύνατη τη διεξαγωγή του show όσον αφορά στις μεταφορές» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Να σημειώσουμε, ότι η έκθεση επαγγελματικών επανδρωμένων σκαφών αναψυχής Mediterranean Yacht Show επρόκειτο να διεξαχθεί για 7η χρονιά στο λιμάνι του Ναυπλίου, από τις 2 έως τις 6 Μαΐου.