Η Ryanair σε ανακοίνωση της ανέφερε ποιες πτήσεις θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται την επόμενη εβδομάδα ενώ λίγες ημέρες πριν είχε ενημερώσει το επιβατικό κοινό της για την καθήλωση των αεροσκαφών της.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Όλη η ομάδα της Ryanair εργάζεται σκληρά για να παρέχει πτήσεις επαναπατρισμού και διάσωσης σε πολλές κυβερνήσεις της ΕΕ. Προσφέρουμε επίσης τα αεροσκάφη μας για επείγουσες ιατρικές πτήσεις, μεταξύ άλλων προς / από την Κίνα. Οι πιλότοι, οι μηχανικοί και οι άλλοι επαγγελματίες μας θα συνεχίσουν να προσπαθούν να βοηθήσουν τις κυβερνήσεις της ΕΕ όπου μπορούν εν μέσω αυτής της κρίσης του Covid-19.

Καθώς οι περισσότερες χώρες της ΕΕ έχουν επιβάλει απαγορεύσεις πτήσεων ή άλλους περιορισμούς, πάνω από το 90% των αεροσκαφών της Ryanair θα καθηλωθεί για τις προσεχείς εβδομάδες. Θα συμμορφωνόμαστε με αυτούς τους περιορισμούς ανά πάσα στιγμή. Όλοι εργαζόμαστε με τις κυβερνήσεις της ΕΕ για να προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε ορισμένους ελάχιστους πτητικούς δεσμούς ανοικτούς για λόγους έκτακτης ανάγκης, παρόλο που ο αριθμός των επιβατών στις πτήσεις αυτές θα είναι πολύ χαμηλός.

Για την επόμενη εβδομάδα (Παρασκευή 27 Μαρτίου έως Πέμπτη 2 Απριλίου), η Ryanair θα πραγματοποιεί καθημερινές ή εβδομαδιαίες πτήσεις στις ακόλουθες διαδρομές. (όλες οι πληροφορίες σχετικά με τις πτήσεις βρίσκονται στην ιστοσελίδα μας στο www.ryanair.com)

To/From Ireland

 

To/From the UK

Dublin – London (STN)

 

London (STN)  – Dublin

Dublin – London (GAT)

 

London (GAT)  – Dublin

Dublin – Birmingham

 

Birmingham      – Dublin

Dublin – Bristol

 

Edinburgh         – Dublin

Dublin – Edinburgh

 

Bristol               – Dublin

Dublin – Glasgow

 

Glasgow           – Dublin

Dublin – Manchester

 

Manchester      – Dublin

Dublin – Amsterdam

 

London (STN)  – Eindhoven

Dublin – Brussels

 

London (STN)  – Lisbon

Dublin – Berlin

 

London (STN)  – Cork

Dublin – Lisbon

 

London (STN)  – Berlin

Dublin – Cologne

 

London (STN)  – Budapest

Cork    – London (STN)

Όλα τα αεροσκάφη που χρησιμοποιούνται αυτό τον καιρό απολυμαίνονται καθημερινά. Με χαμηλά φορτία και χωρίς υπηρεσία τρόλεϊ, η κοινωνική απομάκρυνση θα βελτιστοποιηθεί εντός του αεροσκάφους και η Ryanair ζητά από όλους τους επιβάτες να συνεργαστούν πλήρως με τα πληρώματα που κάνουν ό, τι καλύτερο στις δύσκολες αυτές στιγμές για να διατηρήσει η εταιρεία ζωτικούς συνδέσμους προς / από την Ιρλανδία και προς / από το Ηνωμένο Βασίλειο για να διευκολύνει τους επιβάτες και τις οικογένειές τους να αντιμετωπίζουν καταστάσεις έκτακτης ανάγκης που ενδέχεται να απαιτούν επείγοντα ταξίδια τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες.

Η Ryanair απολογείται ειλικρινά για την άνευ προηγουμένου καθήλωση του στόλου των αεροσκαφών μας και τυχόν διαταραχές του χρονοδιαγράμματος που μπορεί να προκάλεσαν, αλλά όλοι πρέπει να συνεργαστούμε με τις κυβερνήσεις της ΕΕ για να ελαχιστοποιήσουμε τον αντίκτυπο του Covid-19 στους πολίτες μας και στις υπηρεσίες υγείας.

Καθώς όλοι δουλεύουμε για να ανταποκριθούμε στην πανδημία Covid-19, ας φροντίσουμε τον εαυτό μας, τον άλλον, τις οικογένειές μας και τις κοινότητές μας.