Ο Όμιλος του ομογενή επιχειρηματία βρίσκεται σε διαδικασία ίδρυσης αεροπορικής εταιρείας με την επωνυμία North Wings και έδρα το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.

Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες και οι επενδύσεις του Ιβάν Σαββίδη στην Ελλάδα συνεχίζονται και όπως αναφέρουν τα «omorfataxidia», ο όμιλος του ομογενή επιχειρηματία, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για την έκδοση της απαραίτητης άδειας από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

Το όνομα της αεροπορικής εταιρείας θα είναι «North Wings», με έδρα το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, μάλιστα οι διαδικασίες είναι σε προχωρημένο στάδιο και έχουν ολοκληρωθεί οι σχετικοί έλεγχοι.

Προς το παρόν η εταιρεία διαθέτει ένα ελικόπτερο το οποίο χρησιμοποιεί στις μετακινήσεις του ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Σε περίπτωση που τελικά ο Ιβάν Σαββίδης προχωρήσει σε επέκταση των ξενοδοχειακών του επιχειρήσεων στη Χαλκιδική (εξαγορά Πόρτο Καρράς, επένδυση στο Παλιούρι) η ενοικίαση ελικοπτέρων για μετακινήσεις πλούσιων τουριστών είναι μια υπηρεσία που χρειάζεται αλλά δεν υπάρχει στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να αναζητούνται ελικόπτερα στην Αθήνα με πολλαπλάσιο κόστος.