Το βρετανικό ταξιδιωτικό πρακτορείο Jet2holidays και η αεροπορική εταιρεία Jet2 άνοιξαν τον θερινό πρόγραμμα του 2021 για ολόκληρη τη σεζόν «νωρίτερα από ποτέ», έτσι ώστε τα ταξιδιωτικά γραφεία να μπορούν να ξεκινήσουν τις κρατήσεις των διακοπών τους.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 59 προορισμούς και 365 περιηγήσεις, μεταξύ των οποίων είναι τουριστικοί αγαπημένοι προορισμοί όπως οι Κανάριοι Νήσοι, οι Βαλεαρίδες Νήσοι, η Κόστα ντελ Σολ και η Κόστα Μπλάνκα στην Ισπανία.

Υπάρχουν επίσης στο τραπέζι ταξίδια στην Ελλάδα, την Τουρκία και την Κύπρο!

Το πρόγραμμα προβλέπει πάνω από 1.400 εβδομαδιαίες πτήσεις, οι οποίες ευελπιστεί η Jet2 να κρατήσουν γεμάτες και απασχολημένες τις βρετανικές αεροπορικές εταιρείες το επόμενο καλοκαίρι.

Όσο για την Ελλάδα, θα προσφέρουν περισσότερες από δύο εκατομμύρια θέσεις σε 14 ελληνικούς προορισμούς, καθώς και 1,7 εκατομμύρια στους τουρκικούς προορισμούς της Αττάλειας, του Μποντρούμ, του Νταλαμάν και της Σμύρνης.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Jet2, Steve Heapy, δήλωσε:

«Έχουμε διαθέσει το πρόγραμμα Summer 21 νωρίτερα από ποτέ, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες και τους ανεξάρτητους ταξιδιωτικούς πράκτορες να κάνουν κράτηση πολύ νωρίτερα. Γνωρίζουμε ότι υπάρχει μεγάλη ζήτηση για τον καλοκαιρινό ήλιο μετά από τα πρόσφατα γεγονότα και αυτό το πρόγραμμα διακοπών και προστατευμένων πτήσεων της ATOL* προσφέρει πολλές επιλογές. “

*Η ATOL – ή η άδεια Air Travel Organiser – λειτουργεί από το 1973 και ιδρύθηκε από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα οικονομικής προστασίας που σας καλύπτει όταν κάνετε κράτηση για διακοπές με κάτοχο βρετανικής ATOL.