Συνεχίζονται τα επόμενα 24ωρα οι πτήσεις επαναπατρισμού Ρώσων πολιτών από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από Ταϊλάνδη, Βιετνάμ και νησιά Φίτζι.

Θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες οι πτήσεις επαναπατρισμού Ρώσων πολιτών από το εξωτερικό, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, σύμφωνα με πληροφορίες που έφερε στο φως της δημοσιότητας το υπουργείο Ψηφιακής Ανάπτυξης, Επικοινωνιών και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της Ρωσίας.

Ορισμένες εξ αυτών θα αναχωρήσουν από την Ταϊλάνδη και θα πραγματοποιηθούν αργά την Κυριακή σύμφωνα με το υπουργείο.

«Η αναχώρηση της πτήσης SHU5489 από την Μπανγκόνκ με προορισμό το Γιούζνο-Σακαλίνσκ, είναι προγραμματισμένη για τις 26 Απριλίου, 22:40 τοπική ώρα», έγραψε σε ανάρτηση του το υπουργείο, αργά την Πέμπτη.

Η επόμενη πτήση, SVR3642, θα αναχωρήσει από την Μπανγκόνκ για τις ρωσικές πόλεις Ιρκούτσκ και Σαμάρα, στις 19:30 το απόγευμα τοπική ώρα.

Το υπουργείο με ακόμα μια ανακοίνωση πρόσθεσε πως την Κυριακή, Ρώσοι πολίτες θα αναχωρήσουν από τα νησιά Φίτζι και το Πουκέτ της Ταϊλάνδης, ενώ τη Δευτέρα θα αναχωρήσουν Ρώσοι πολίτες από την περιοχή Καμ Ρανχ του Βιετνάμ.

Υπενθυμίζεται πως στην Ταϊλάνδη έχουν καταγραφεί 2.839 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού μέχρι σήμερα, με 50 θανάτους.

Στα νησιά Φίτζι τα κρούσματα φτάνουν στο σύνολο τους τα 18, χωρίς θανάτους, ενώ στο Βιετνάμ 268 άτομα έχουν διαγνωστεί με τον COVID-19, επίσης χωρίς να έχει καταγραφεί κάποιος θάνατος.