Σύμφωνα με ανακοίνωση της οργανωτικής επιτροπής η φετινή Athens Flying Week (που επρόκειτο να γίνει την 19 & 20 Σεπτεμβρίου 2020) δυστυχώς δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω των ανυπέρβλητων εμποδίων που προκαλεί η πανδημία COVID-19.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της AFW η απόφαση αυτή δεν ελήφθη ελαφρά τη καρδία, αλλά μετά από εβδομάδες εξέτασης όλων των πιθανών επιλογών και σεναρίων. Δυστυχώς, οι πρωτοφανείς υγειονομικές συνθήκες και τα μέτρα για τον περιορισμό εξάπλωσης της επιδημίας, δεν άφησαν  άλλη επιλογή από την ακύρωση του φετινού Air Show.

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι η υγεία και η ασφάλεια των επισκεπτών, των εργαζομένων, των πληρωμάτων, αλλά και όλων όσων αγαπούν την Athens Flying Week είναι πάντα η βασική προτεραιότητα και με γνώμονα την αφοσίωση σε αυτές τις αξίες αποφασίστηκε ότι το μόνο ρεαλιστικό σενάριο είναι να ματαιωθεί η Athens Flying Week 2020.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Viva στο support@viva.gr και να επιλέξουν είτε την επιστροφή του ποσού ή τη μεταφορά του εισιτηρίου για το 2021.

Η Athens Flying Week, ευχαριστεί για την αγάπη και την υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια και υπόσχεται ότι θα επιστρέψει πιο δυνατή το 2021, με τη διοργάνωση καλύτερη και πιο εντυπωσιακή από ποτέ.