Ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους Κριστιάνο Ρονάλντο επρόκειτο να πετάξει στο Τορίνο και να συναντηθεί με τους συμπαίκτες του αφού πέρασε την καραντίνα στο νησί της Μαδέρα.

Το ιδιωτικό του τζετ προσπάθησε να απογειωθεί τρεις φορές, αλλά δεν τα κατάφερε λόγω των ισχυουσών ταξιδιωτικών περιορισμών.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν έτοιμος να συναντηθεί με τους συμπαίκτες της Γιουβέντους καθώς οι σύλλογοι είδαν χθες φως ελπίδας για επανέναρξη της Serie A, όταν η ιταλική κυβέρνηση επέτρεψε την ατομική προπόνηση για όλα τα αθλήματα από σήμερα συμπεριλαμβανομένου και του ποδοσφαίρου.

Ωστόσο σύμφωνα με το πορτογαλικό τηλεοπτικό κανάλι TVI, το ιδιωτικό τζετ Gulfstream G650 του Ρονάλντο είναι καθηλωμένο και δεν μπόρεσε να απογειωθεί από το Μπαράχας της Μαδρίτης για το αεροδρόμιο Funchal λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών. Έτσι ο Πορτογάλος άσος, έχει «κολλήσει» στη Μαδέρα.

Το Gulfstream G650 του Cristiano Ronaldo μπορεί να φτάσει σε κορυφαίες ταχύτητες έως και 610 mph ενώ λέγεται ότι η αξία του ανέρχεται στα περίπου £30 εκατομμύρια.

Η πτήση του στο flightradar: