Η ρωσική αεροπορική εταιρεία «Ural Airlines» κάνει delivery διανομές το μενού που προσφέρει στις πτήσεις της, σε όσους το έχουν επιθυμήσει και εξαιτίας του κορωνοϊού δεν μπορούν να το γευτούν.

Οι διανομές πραγματοποιούνται σε πελάτες της στη Μόσχα, στην Αγία Πετρούπολη και στο Εκατερίνενμπουργκ και όπως υποστηρίζει η εταιρεία, η πρωτοβουλία της αποσκοπεί στο να δώσει στους πολίτες «τη γεύση του ταξιδιού χωρίς να χρειάζεται να βγουν από το σπίτι τους».

Μάλιστα, η αεροπορική στη σελίδα της στο Instagram αναφέρει ότι τα πάντα είναι όπως μέσα στο αεροπλάνο, εκτός από την θέα. Συγκεκριμένα, η Ural Airlines προσφέρει ένα τυπικό γεύμα αεροπορικών εταιρειών με επιλογή: κοτόπουλο, κρέας ή ψάρι, μαζί με τοματοχυμό, χυμό πορτοκάλι ή μήλο. Το γεύμα μάλιστα, παραδίδεται στον δίσκο που χρησιμοποιεί στις πτήσεις της.

https://www.instagram.com/p/B_kApa-K4P8/?utm_source=ig_web_copy_link

Στη Μόσχα η διανομή ενός γεύματος με κοτόπουλο της business class κοστίζει 14,5 ευρώ και ενός της οικονομικής θέσης 6,67 ευρώ.

Η Ρωσία έχει κλείσει τα σύνορά της για τους ξένους και έχει καθηλώσει όλες τις διεθνείς πτήσεις εκτός από εκείνες για τον επαναπατρισμό των Ρώσων ή ξένων υπηκόων με προορισμό την χώρα καταγωγής τους.