Τηλεδιάσκεψη (conference call) μεταξύ του προέδρου του Δ.Σ της Aegean Ευτύχιου Βασιλάκη και των θεσμικών επενδυτών και των αναλυτών σχετικά με το πλάνο για την βιωσιμότητα της Aegean Airlines έχει προγραμματιστεί για σήμερα το απόγευμα στις 17.30.

Ο Πρόεδρος της, Ευτύχιος Βασιλάκης θα ανακοινώσει  τα νέα δεδομένα για την κατάσταση της μεγαλύτερης ελληνικής αεροπορικής εταιρείας και θα αναλύσει τις λεπτομέρειες του «σχεδίου σωτηρίας» για την στήριξη της βιωσιμότητας και την ανάπτυξη του πτητικού έργου της.

Η διοίκηση της εταιρείας αναμένεται να ενημερώσει και για τα ποια προβλέπεται να είναι τα επόμενα βήματα επιστροφής της στην κανονικότητα.

Ήδη οι πτήσεις της Aegean αυξάνονται σταδιακά, σε συνέχεια της σταδιακής άρσης των περιορισμών στις μεταφορές εντός Ελλάδας που ανακοινώθηκε τις προηγούμενες μέρες και τις κατευθύνσεις από την ΕΕ για τους κανονισμούς εισόδου σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Όπως έχει ανακοινώσει η εταιρεία, η Aegean προτίθεται να αποκαταστήσει «σταδιακά και με προσεκτικά βήματα» το δίκτυό της, «με απόλυτο σεβασμό στην εθνική προσπάθεια» για έλεγχο της κρίσης του Covid-19