Την ικανοποίησή της για το πακέτο στήριξης του κλάδου των αερομεταφορών που ανακοίνωσαν από κοινού τα υπουργεία Οικονομικών, Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων και Μεταφορών & Υποδομών προκειμένου να διασωθούν θέσεις εργασίας αλλά και να δοθεί ώθηση στον τουρισμό, εξέφρασε η διοίκηση της Sky Express.

Σύμφωνα με την χθεσινή ανακοίνωση της ελληνικής αεροπορικής εταιρείας:

«Τα μέτρα στήριξης των αεροπορικών εταιρειών που ανακοινώθηκαν σήμερα αποτελούν σίγουρα μια ανάσα για τον κλάδο των αερομεταφορών ο οποίος περνά τη μεγαλύτερη δοκιμασία της ιστορίας του.

Η Sky Express όλο αυτό το διάστημα, με σωστό προγραμματισμό και ψύχραιμη διαχείριση, κατάφερε να διατηρήσει το μεγαλύτερο μέρος του πτητικού της έργου και την σύνδεση πολλών νησιών και απομακρυσμένων περιοχών της χώρας με την Αθήνα. Διασφαλίζοντας παράλληλα το σύνολο των θέσεων εργασίας της εταιρείας, κάτι που είναι πρωταρχικός στόχος όλων.

Τα μέτρα που σήμερα ανακοινώθηκαν είναι ένα χέρι βοήθειας στην προσπάθειά μας να στηρίξουμε τα νησιά, τον τουρισμό, την περιφερειακή ανάπτυξη της χώρας. Και είναι ιδιαίτερα θετικό ότι είναι οριζόντια, στηρίζοντας το σύνολο του κλάδου.
Από τη δική μας μεριά θα συνεχίσουμε να δυναμώνουμε κάθε μέρα, να παρέχουμε επιλογές στους επιβάτες εγχώριων πτήσεων, να πετάμε κάθε μέρα ψηλότερα».

Δείτε και εδώ: Careplane: Πετάξτε με ασφάλεια με την Sky Express