Η Ryanair, η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία χαμηλών ναύλων στην Ευρώπη, ανακοίνωσε σήμερα (Τρίτη 9 Ιουνίου) ότι θα απαλλάξει από το τέλος αλλαγής πτήσης όλους τους πελάτες της που κάνουν κράτηση για ταξίδια τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, επιτρέποντάς τους να κάνουν κράτηση για τις καλοκαιρινές διακοπές τους με σιγουριά σε περίπτωση που τα ταξιδιωτικά τους σχέδια αλλάξουν.

Η Ryanair σχεδιάζει να εκτελεί πάνω από 1.000 πτήσεις καθημερινά από την 1η Ιουλίου. Προκειμένου να παρέχει όσο το δυνατόν περισσότερη εμπιστοσύνη και ευελιξία, η Ryanair προσφέρει στους πελάτες την ακόλουθη επιλογή:

Από τις 10 Ιουνίου, οι πελάτες που κάνουν κράτηση για ταξίδια τον Ιούλιο και τον Αύγουστο θα μπορούν να μεταφέρουν τις πτήσεις τους με μηδενικό τέλος αλλαγής για να ταξιδέψουν έως τις 31 Δεκεμβρίου 2020.

Αυτή η αλλαγή ημερομηνίας πτήσης θα ισχύει μόνο για τη διαδρομή που έχουν ήδη κάνει κράτηση οι πελάτες και τα ταξίδια θα πρέπει να ολοκληρωθούν πριν από το τέλος του έτους 2020.

Η Διευθύντρια Marketing & Digital της Ryanair, Dara Brady, δήλωσε:

«Καθώς οι δημοφιλείς χώρες διακοπών όπως η Ιταλία, η Πορτογαλία και η Ισπανία ανοίγουν για διεθνείς τουρίστες, είμαστε έτοιμοι να καλωσορίσουμε τους επιβάτες στα αεροπλάνα μας από την 1η Ιουλίου, όταν η Ryanair θα εκτελεί πάνω από 1.000 καθημερινές πτήσεις σε ολόκληρο το δίκτυό μας. Θέλουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και ευελιξία, χωρίς τέλος αλλαγής πτήσης εάν αλλάξουν τα ταξιδιωτικά τους σχέδια “.