Πτήσεις από τη Βιέννη από 19,99 ευρώ μέχρι τον Οκτώβριο προσφέρει η Ryanair σε τρεις ελληνικούς προορισμούς. Πρόκειται για την Κω, τη Ρόδο και το Ηράκλειο.

Για Ρόδο και Ηράκλειο, η αεροπορική εταιρεία θα πραγματοποιεί δύο πτήσεις την εβδομάδα από την Αυστριακή πρωτεύουσα και για Κω, μία εβδομαδιαία.

 

Route

Weekly Flights

Fares From

Vienna – Barcelona

9

€12.99

Vienna – Palma

9

€26.99

Vienna – Malaga

7

€8.99

Vienna – Santander

2

€28.99

Vienna – Larnaca

2

€19.99

Vienna – Paris Beauvais

2

€22.99

Vienna – Kos

1

€51.99

Vienna – Rhodes

2

€19.99

Vienna – Heraklion

2

€29.99

 

Αυτά ανακοίνωσε χθες η Ryanair προκειμένου να διευκολύνει τους πελάτες της που επηρεάστηκαν από την κατάρρευση Level της αεροπορικής εταιρείας.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, τα νέα χαμηλά ναύλα θα ισχύουν μέχρι το τέλος Οκτωβρίου και θα είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της Ryanair για κρατήσεις μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής, 21 Ιουνίου.

Η Chiara Ravara της Ryanair σχολίασε:

“Οι πελάτες Level μπορούν να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τους χαμηλότερους ναύλους και την πιο αξιόπιστη υπηρεσία μεταβαίνοντας στη Ryanair καθώς έχουμε κυκλοφορήσει ναύλους διάσωσης για να βοηθήσουμε τους πελάτες που επηρεάζονται από τη διακοπή λειτουργίας του Level.

Οι πελάτες μπορούν να ταξιδέψουν από τη Βιέννη σε 3 ελληνικούς προορισμούς με ναύλους ξεκινώντας από μόλις 19,99 € έως το τέλος Οκτωβρίου, και αυτοί οι ναύλοι πωλούνται από τώρα έως τα μεσάνυχτα της Κυριακής 21 Ιουνίου, μόνο στον ιστότοπο της Ryanair.com. Δεδομένου ότι αυτά τα πολύ χαμηλά κόμιστρα θα εξαντληθούν γρήγορα, οι πελάτες πρέπει να συνδεθούν στο www.ryanair.com και να αποφύγουν την απώλεια. “