Ταξιδέψτε κάθε μέρα με την Sky Express σε 34 μαγευτικούς προορισμούς σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, με τις χαμηλότερες τιμές, με άνεση και ασφάλεια.

Επιπλέον, μέσω της υπηρεσίας FEEL FREE η Sky Express δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να αλλάξουν την πτήση τους χωρίς rebooking fee, όποιο ναύλο κι αν έχουν επιλέξει.

Ακόμα συνδυάστε προνομιακή διαμονή στο ειδυλλιακό 5* I Resort Beach Hotel στην Κρήτη, με 30% έκπτωση και πολλές ανέσεις, απλά με την επίδειξη του boarding pass σας.

Η Sky Express σας εξασφαλίζει ένα ταξίδι με σιγουριά, με το Careplane, το νέο της πρόγραμμα για τα μέτρα και τους κανόνες προστασίας και υγιεινής που εφαρμόζει σε κάθε στάδιο του ταξιδιού σας.

Τα μέτρα που έλαβε η Sky Express κατά την διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού

Η Sky Express όλο αυτό το διάστημα, κατάφερε να διατηρήσει το μεγαλύτερο μέρος του πτητικού της έργου και την σύνδεση πολλών νησιών και απομακρυσμένων περιοχών της χώρας με την Αθήνα. Διασφαλίζοντας παράλληλα το σύνολο των θέσεων εργασίας της εταιρείας, κάτι που είναι πρωταρχικός στόχος όλων.

Διατήρησε το πτητικό της πλάνο στο 50%, επιλέγοντας να συνεχίσει να εξυπηρετεί καθημερινά τους 34 προορισμούς της στο εσωτερικό, με αποτέλεσμα μάλιστα να βρεθεί για πρώτη φορά και στην πρώτη 20άδα του Eurocontrol με τις αεροπορικές εταιρείες που εκτελούσαν πτήσεις μέσα στο Μάρτιο.

Επίσης, προχώρησε σε ειλικρινή διάλογο ώστε να βρεθούν λύσεις με το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας και να μη γίνει καμία απόλυση και δημιούργησε ευέλικτες υπηρεσίες για να είναι σε διαρκή επικοινωνία με το επιβατικό κοινό, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το τηλεφωνικό κέντρο τόσο με εξοπλισμό, όσο και με προσωπικό, προκειμένου να ανταποκρίνεται άμεσα και αποτελεσματικά στο μεγάλο όγκο των κρίσιμων ζητημάτων. Παράλληλα, προσέφερε δωρεάν εισιτήρια στο σύνολο του προσωπικού των ΜΕΘ όλων των νοσοκομείων της χώρας.

Επιστροφή στο πλήρες πτητικό πρόγραμμα με νέο πρόγραμμα ασφάλειας και υγιεινής – Για να νιώθουν σιγουριά οι ταξιδιώτες

Η επόμενη μέρα για τη Sky Express έρχεται, μαζί με σημαντική γνώση και εμπειρία που η εταιρεία αποκόμισε από την κρίση της πανδημίας. Επιστρέφει στο πλήρες πτητικό της πλάνο με το πρόγραμμα Careplane, που δημιουργεί ένα περιβάλλον ενισχυμένης ταξιδιωτικής φροντίδας και υγειονομικής σιγουριάς για κάθε επιβάτη και δημιουργεί νέες πρωτοποριακές υπηρεσίες για το επιβατικό κοινό, όπως για παράδειγμα την επέκταση του προγράμματος Feel Free και πολύ ανταγωνιστικά εισιτήρια για επιχειρηματίες και τουρίστες που θέλουν να φτάσουν στα ελληνικά νησιά, είτε για να προετοιμάσουν τις δραστηριότητές τους, ή για να κάνουν ξέγνοιαστες διακοπές.

Στήριξη του τουρισμού και της περιφερειακής ανάπτυξης της χώρας

Τα μέτρα που ανακοινώθηκαν πρόσφατα είναι ένα χέρι βοήθειας στην προσπάθειά της εταιρείας να στηρίξει τα νησιά, τον τουρισμό, την περιφερειακή ανάπτυξη της χώρας και είναι ιδιαίτερα θετικό ότι είναι οριζόντια, στηρίζοντας το σύνολο του κλάδου.

Η εταιρεία θα συνεχίσει να δυναμώνει κάθε μέρα, να παρέχει επιλογές στους επιβάτες εγχώριων πτήσεων, να πετάει κάθε μέρα ψηλότερα.

Τέλος, θα λανσάρει διαφημιστική καμπάνια στο εξωτερικό με την προβολή της χώρας μας να είναι στο επίκεντρο, ενώ ανταγωνιστικοί θα είναι οι ναύλοι και για τους επισκέπτες των επιτρεπόμενων προορισμών εξωτερικού, ώστε να υπάρχει και φέτος σημαντική εισερχόμενη κίνηση.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα εδώ.