Η Travelport, η κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας που εξυπηρετεί την παγκόσμια ταξιδιωτική βιομηχανία, ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει επεκτείνει τη private channel συμφωνία της με την Air France KLM.

Η συμφωνία διασφαλίζει ότι οι συνεργάτες της εταιρείας, που επιλέγονται από την Air France KLM, είναι σε θέση να συνεχίσουν να αποφεύγουν την προσαύξηση που έχει επιτευχθεί στις κρατήσεις πτήσεων με τα παγκόσμια συστήματα διανομής.

Ο Chris Ramm, Αντιπρόεδρος της Enterprise Air Partnersat Travelport δήλωσε σχετικά:

«Η Travelport έχει δεσμευτεί να βοηθήσει τον ταξιδιωτικό κλάδο να κάνει τη μετάβαση στο Νέο Πρότυπο Ικανότητας Διανομής (NDC) της IATA.

Για να υποστηρίξουμε τη μετάβαση της Air FranceKLM, ως προσωρινό μέτρο, έχουμε επεκτείνει την private channel συμφωνία μας για να προσφέρουμε στο σύστημα ταξιδιού χρόνο για την ανάπτυξη τεχνικών δυνατοτήτων NDC και για τη σύνδεση του περιεχομένου των αερογραμμών στην πλατφόρμα μας.

Ελπίζουμε, εγκαίρως, να καταλήξουμε σε μια εναλλακτική συμφωνία με την Air France KLM που αναγνωρίζει την αξία που παρέχεται από κάθε συμβαλλόμενο μέρος στη διαδικασία κράτησης της NDC».