Η Qatar Airways Cargo αναλαμβάνει δράση και παίζει ενεργό ρόλο στην ανοικοδόμηση του αυριανού κόσμου.

Η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία cargo στον κόσμο έχει δεσμευτεί να βοηθήσει άτομα που έχουν ανάγκη μέσω της εκστρατείας «1 εκατομμύριο κιλά»: Από τον Ιούλιο έως τα τέλη Δεκεμβρίου, οι φιλανθρωπικές οργανώσεις θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της Qatar Airways Cargo για τη μεταφορά ανθρωπιστικής βοήθειας και ιατρικών προμηθειών παντού τον κόσμο, δωρεάν.

Τέτοια δράση θεωρείται άνευ προηγουμένου στην κλίμακα αυτή. Η Qatar Airways δωρίζει 1 εκατομμύριο κιλά φορτίου σε επιλεγμένους πελάτες σε όλο τον κόσμο για να δώσει στα φιλανθρωπικά ιδρύματα της επιλογής τους. Αυτό θα επιτρέψει τη μεταφορά ιατρικού εξοπλισμού, ανθρωπιστικής βοήθειας και βασικών προϊόντων στα μέρη που τα χρειάζονται περισσότερο, δωρεάν.

“Αυτή η δράση προκλήθηκε από την κρίση του Covid-19. Η πανδημία είναι μια τραγωδία για εκατομμύρια ανθρώπους και αναζητήσαμε τρόπους με τους οποίους, ως αεροπορική εταιρεία, θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε αυτούς που αντιμετωπίζουν τη μεγαλύτερη δυσκολία. Αυτή η λύση – αποστολή 1 εκατομμυρίου κιλών δωρεάν φορτίο – είναι μια σταθερή δέσμευση για την QR Cargo. Περισσότερο με απλά λόγια, θέλαμε να δράσουμε και να υιοθετήσουμε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση βασισμένη σε δράσεις για το μέλλον “, δήλωσε ο Guillaume Halleux, Διευθύνων Σύμβουλος Cargo της Qatar Airways.

Το «1 Million Kilos» είναι το πρώτο κεφάλαιο σε ένα φιλόδοξο έργο αειφορίας που ονομάζεται We Qare. Χτισμένο στους τέσσερις θεμελιώδεις πυλώνες της αειφορίας (οικονομία, περιβάλλον, κοινωνία και πολιτισμός). Το Qare είναι μια σειρά από συγκεκριμένες δράσεις εναέριου φορτίου σχεδιασμένες να δημιουργούν θετικό αντίκτυπο στη βιομηχανία και στον κόσμο.

Η ιστορία της αεροπορικής βιομηχανίας πρέπει να αλλάξει σύμφωνα με τις νέες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κόσμος. Ως ηγετική φωνή στην αγορά φορτίου, η QR Cargo πρωτοπορεί στη μελλοντική, βιώσιμη και κοινωνικά υπεύθυνη βιομηχανία αεροπορικών φορτίων.