Παρέχει ολοκληρωμένες πληροφορίες σχετικά με τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς σε όλο τον κόσμο και ενημερώνεται καθημερινά.

Ενσωματώθηκε απευθείας στην επιφάνεια εργασίας του Smartpoint για μέγιστη απόδοση.

Η Travelport, η εταιρεία τεχνολογίας που εξυπηρετεί την παγκόσμια ταξιδιωτική βιομηχανία, παρουσίασε το Travelport COVID-19 Smartpoint Plugin.

Το plugin παρέχει στα ταξιδιωτικά γραφεία τις πιο πρόσφατες πληροφορίες σχετικά με τους κυβερνητικούς περιορισμούς, το lockdown και τα μέτρα ασφαλείας σε όλο τον κόσμο – όλα μέσα στη ροή εργασίας των ταξιδιωτικών πρακτόρων.

Παράλληλα, το COVID-19 Smartpoint Plugin διατίθεται δωρεάν σε όλους τους πελάτες του Travelport παγκοσμίως, χρησιμοποιώντας το Travelport Smartpoint 8.2 και άνω και μπορείτε να το κατεβάσετε απευθείας από το Travelport Marketplace.

Το νέο εργαλείο παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες για μια σειρά θεμάτων, όπως: κανόνες lockdown, απαιτήσεις εισόδου και μέτρα καραντίνας για τους ταξιδιώτες. Οι πληροφορίες σε επίπεδο χώρας μπορούν να εμφανιστούν με το πάτημα ενός κουμπιού, επιτρέποντας στους ταξιδιωτικούς πράκτορες να συμβουλεύουν τους πελάτες τους εύκολα και άμεσα.

Ο Kyle Moore, Παγκόσμιος Επικεφαλής Στρατηγικής και Μάρκετινγκ Πελατών της Travelport, δήλωσε: «Το ταξιδιωτικό οικοσύστημα σήμερα είναι ίσως το πιο περίπλοκο που υπήρξε ποτέ, με τις κυβερνητικές, αεροπορικές και ξενοδοχειακές πολιτικές σε κάθε χώρα να αλλάζουν συνεχώς. Διασφαλίζουμε ότι οι συνεργάτες των αντιπροσώπων μας δεν χρειάζεται πλέον να αφήνουν συνεχώς τη ροή εργασίας τους για να αναζητήσουν ακριβείς και ενημερωμένες πληροφορίες – βελτιώνοντας σημαντικά την αποτελεσματικότητά τους στην εξυπηρέτηση των ταξιδιωτικών πελατών τους. »

Οι πληροφορίες στο Travelport COVID-19 Smartpoint Plugin παρέχονται από τον παγκόσμιο πάροχο πληροφοριών ασφάλειας ταξιδιού, Safeture, και ενημερώνονται καθημερινά. «Η συνεργασία μας με την Travelport θα παρέχει σε εκατομμύρια ταξιδιώτες τις πληροφορίες που χρειάζονται για να λάβουν ενημερωμένες αποφάσεις. Με τα ταξίδια να δείχνουν σημάδια μιας πολυαναμενόμενης ανάκαμψης, η δημιουργία αυτής της αίσθησης ασφάλειας θα είναι το κλειδί για το άνοιγμα των οικονομιών και των κοινωνιών », σχολίασε ο Magnus Hultman, Διευθύνων Σύμβουλος της Safeture.

«Η συνεργασία με το Travelport COVID-19 Smartpoint Plugin θα επιτρέψει στους συνεργάτες μας να συμβουλεύουν τους πελάτες μας με ενημερωμένες πληροφορίες προορισμού σχετικά με αυτήν την πανδημία απευθείας από την επιφάνεια εργασίας Smartpoint. Είναι υπέροχο να γνωρίζουμε ότι ακούνε τις ανάγκες του κλάδου και είναι διατεθειμένοι να παρέχουν νέα εργαλεία αιχμής που μπορούν να βοηθήσουν στην ανάκαμψη», δήλωσε ο Colin Boddy, Εμπορικός Διευθυντής του Ομίλου, Meon Valley Travel Group.

Το plugin είναι η τελευταία πρωτοβουλία Travelport για να οπλίζει τους ταξιδιωτικούς πράκτορες με τις πληροφορίες ασφάλειας που χρειάζονται και να υποστηρίζει μια ασφαλή, υγιή και υπεύθυνη επιστροφή στο ταξίδι.

Τους τελευταίους μήνες, η Travelport:
· Δημιούργησε το πρώτο Resource Hub COVID-19 της βιομηχανίας ταξιδιωτικών τεχνολογιών. Μέχρι σήμερα, η εταιρεία έχει καταγράψει περισσότερες από 80.000 επισκέψεις στο κέντρο.
· Συνέβαλε στη δημιουργία διαφόρων πρωτοκόλλων του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ταξιδιών και Τουρισμού με στόχο την υποστήριξη μιας ισχυρής ανάκαμψης της βιομηχανίας.
· Βοήθησε τις αεροπορικές εταιρείες να χρησιμοποιήσουν το Travelport Rich Content and Branding για να κοινοποιήσουν πληροφορίες ασφάλειας στους ταξιδιωτικούς πράκτορες.
· Συνεργάστηκε με ξενοδοχεία για να επικοινωνήσει στις οθόνες GDS πληροφορίες ασφαλείας.