Μικρό αεροσκάφος έπεσε σε γειτονιά της Βραζιλίας ενώ ευτυχώς επέζησαν όλοι οι επιβάτες, πιλότος αλλά και οι κάτοικοι της περιοχής. 

Το περιστατικό απαθανάτισε καρέ καρέ η κάμερα ασφαλείας από ένα σπίτι που κατέγραφε το δρόμο. Ένα μικρό αεροπλάνο έπεσε και συνετρίβη στη μέση ενός πολυσύχναστου δρόμου, την ώρα που πεζοί περπατούσαν στο πεζοδρόμιο και αυτοκίνητα διέσχιζαν το δρόμο.

Η πτώση έγινε στον πιο πολυσύχναστο δρόμο της πόλης Guabiruba της Βραζιλίας, μέρα μεσημέρι και ενώ υπήρχαν παντού άνθρωποι και αυτοκίνητα. Μάλιστα όπως κατέγραψε η κάμερα ο τρόμος που βιώνει μια πεζή που έπεσε σχεδόν δίπλα της είναι ανείπωτος.

Στο αεροσκάφος επέβαιναν 2 άτομα, ο πιλότος Fábio Reis, 35 ετών, και ο συνεπιβάτης του, Alessandro Cunhago, 33 ετών. Και οι δυο είναι καλά στην υγεία τους με μικρούς τραυματισμούς.

Όπως είπαν από το νοσοκομείο, η βλάβη παρουσιάστηκε στα 1000 πόδια και ο μόνος τρόπος ήταν να προσγειωθούν στο δρόμο. Έκαναν ότι μπορούσαν να πέσουν τη στιγμή που δεν περνούσαν αυτοκίνητα ή πεζοί και φαίνεται ότι τα κατάφεραν αφού δεν υπήρχε άλλος τραυματισμός.